Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ριέκα για την πρόκριση στην επόμενη φάση

Europa League: Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ριέκα...

Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο στο Europa League

Τον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα της την τελευταία δεκαετία δίνει η ΑΕΚ. Η Ένωση με νίκη επί της Ριέκα εξασφαλίζει (εκτός συνταρακτικού απροόπτου) την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2007/2008.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το σημερινό (22:05, Cosmotesports) ματς, εκτός φυσικά από τους τραυματίες Μάνταλο, Γιόχανσον. Ο Ισπανός προπονητής άφησε επίσης έξω τον Ανταμ Τζανετόπουλο και τον Αρνορ Τρίστασον, ενώ πήρε τον Πατίτο Ροντρίγκες.

Έτσι, τους 19 από τους οποίους θα «κοπεί» ένας, αποτελούν οι: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες,, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Ροντρίγκες, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

Στα «κόκκινα» ανεβαίνει το θερμόμετρο στους 12 ομίλους του Europa League καθώς μόνο δύο από τις 48 ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί, πριν από τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής: η Βαρντάρ Σκοπίων και η μεγάλη απογοήτευση της διοργάνωσης, η Εβερτον!

Μάλιστα οι περισσότερες από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των ομίλων τους, δεν ελπίζουν απλώς μαθηματικά, αλλά έχουν βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης σε περίπτωση νίκης την Πέμπτη.

Όπως για παράδειγμα η Κονιασπόρ που υποδέχεται τη Μαρσέιγ (9ος όμιλος) κα η Χέρτα Βερολίνου που αντιμετωπίζει την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο.

Θα βάζαμε στην εξίσωση και τη Ριέκα, αλλά αυτό είναι κάτι που απεύχονται όλοι οι Ελληνες ποδοσφαιρόφιλοι! Η ΑΕΚ είναι αυτή που πρέπει να νικήσει τους πρωταθλητές Κροατίας  (22:05) στο ΟΑΚΑ, για να εξασφαλίσει το εισιτήριο προς τους «32» του θεσμού. Εκτός συνταρακτικού απροόπτου, ήτοι νίκη της Αούστρια στο Μιλάνο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μανόλο Χιμένεθ: «Να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην ιστορία της ΑΕΚ»


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports