Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Φιλική ήττα για την Εθνική ανδρών από την Ιταλία

Πόλο: Φιλική ήττα για την Εθνική ανδρών ...

Με 8-4 στην Όστια

Την ήττα με 8-4 από την Ιταλία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο επίσημο φιλικό παιχνίδι που δόθηκε την Παρασκευή  το βράδυ στην Όστια, στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας των δύο συγκροτημάτων. Η Εθνική παρουσιάστηκε καλή αμυντικά, αλλά με προβλήματα δυστοκίας στην επίθεση όπου ήταν αναποτελεσματική και στον παίκτη παραπάνω 2/7 (και 1/1 πέναλτι)).

Έτσι οι Ιταλοί, που πήραν από την αρχή ένα προβάδισμα, κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ από το τρίτο οκτάλεπτο (προηγήθηκαν 4-1 και 6-2) και να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 8-4 (οι Ιταλοί είχαν 6/13 με π.π. και 1/1 πέναλτι).

Κορυφαίος παίκτης και σκόρερ των Ιταλών ο Ετσενίκε με 3 γκολ, ενώ για την Ελλάδα σκόραραν 2 γκολ ο Γούνας και 2 ο Δερβίσης.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 3-1, 3-2

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ν. Πρεσιούτι 1, Φιλιόλι 1, Φοντέλι 1, Βελότο, Ετσενίκε 3, Μάντσι, Ντόλτσε, Μπρούνι 1, Κασασόλα, Μιράρκι, Φόλιο, Νικόσια, Ντε Μικέλις.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος):  Φλέγκας, Παπαναστασίου, Δερβίσης 2, Καπότσης, Φουντούλης, Χατζηγούλας, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Νικολαΐδης, Κολόμβος, Γούνας 2, Σκουμπάκης, Ζερδεβάς, Σολανάκης, Δελακάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα συλλυπητήρια της ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports