Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο μεγαλύτερος tour operator της Ευρώπης δίνει εύσημα στην Πάτρα λόγω του Culture & Shopping που υλοποιεί το Επιμελητήριο

Ο μεγαλύτερος tour operator της Ευρώπης ...

Η Πάτρα αξιολογήθηκε θετικά από την TUI

Μετά την ολοκλήρωση της τουριστικής θερινής περίοδου, η Πάτρα αξιολογήθηκε θετικά από την TUI χάρις στο πρόγραμμα CULTURE AND SHOPPING που υλοποιεί για τέταρτη χρονιά το Επιμελητήριο Αχαΐας. Η TUI είναι ο μεγαλύτερος tour operator της Ευρώπης που διακινεί  δεκάδες εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

Χθες και σήμερα επισκέφθηκαν την Πάτρα  οι συνεργάτες της TUI Maya Geller, Mark Oliver Ruhle (δημοσιογράφος και φωτογράφος αντίστοιχα) με σκοπό την προβολή της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, σε άρθρο - αφιέρωμα που ετοιμάζουν για περιοδικό που θα διανέμεται στους τουρίστες σε όλες τις αερογραμμές της “TUI fly”.

Επισκέφθηκαν το αρχαιολογικό μουσείο, την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, τον ναό του Αποστόλου Ανδρέα, την Αχαία Κλάους όπως επίσης και εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις εστίασης

Επισκέφτηκαν και το Επιμελητήριο για να ενημερωθούν για την δράση και έλαβαν ως δώρα τσάντες που περιείχαν  έντυπο διαφημιστικό υλικό (χάρτες Culture & Shopping, Καρναβαλικό Λεύκωμα) και τοπικά προϊόντα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά