Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι θα γίνει με τους ανελκυστήρες του ΕΦΚΑ της Γούναρη; - Εφτά ολόκληρους μήνες εκτός λειτουργίας - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τι θα γίνει με τους ανελκυστήρες ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ταλαιπωρία για τους πολίτες

Επτά ολόκληρους μήνες παραμένουν ανενεργοί οι ανελκυστήρες στο κεντρικό κατάστημα του ΕΦΚΑ στην Πάτρα. Τόσο οι διοικητικοί υπάλληλοι στο κτίριο της Γούναρη, όσο και οι γιατροί του ΕΦΚΑ έχουν ενημερώσει τη διοίκηση και τα συναρμόδια υπουργεία, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει ούτε απάντηση.

Τον 1ο μήνα που οι ανελκυστήρες στο ΕΦΚΑ της Γούναρη παρέμεναν ανενεργοί ρωτήσαμε και μας απάντησαν πως περιμένουν κονδύλι για επισκευή και συντήρηση. Και το καταλάβαμε.

Στον 3ο μήνα εκτός λειτουργίας των ασανσέρ, άρχισε να διαφαίνεται το αδιέξοδο.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του ΠΕΔΥ Αγ. Αλεξίου, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος μίλησε με σκληρή γλώσσα στο thebest.gr  για την κατάσταση που επικρατεί στο κεντρικό κατάστημα του ΕΦΚΑ.

Φθάσαμε στον 7ο μήνα που οι ανελκυστήρες στο κεντρικό κατάστημα του ΕΦΚΑ της Πάτρας είναι χαλασμένοι και το μόνο που έχει συμβεί είναι μια εσωτερική ρύθμιση για εξυπηρέτηση από τη γραμματεία. Τι γίνεται όμως με τις ανάγκες των ασφαλισμένων και τις ειδικότητες στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο;

Τα περιστατικά εντάσεων και αντεγκλήσεων από ασφαλισμένους - κάποιοι εκ των οποίων με κινητικά προβλήματα ακόμη και καροτσάκια- δεν λείπουν στον ΕΦΚΑ της Γούναρη.

Για το θέμα έχει σταλεί έγγραφο προς τα συναρμόδια υπουργεία και έχει υπάρξει διαμαρτυρία τόσο από τους γιατρούς όσο και το διοικητικό προσωπικό. Μέχρι σήμερα όμως το πρόβλημα αντιμετωπίζεται μόνο με λευκές κόλλες Α4 που ενημερώνουν πως οι ανελκυστήρες είναι εκτός λειτουργίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις