Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέα συμβόλαιο αθλητικής ένδυσης για το Γιάννη Αντετοκούμπο

Νέα συμβόλαιο αθλητικής ένδυσης για το Γ...

Με μότο "#Η_οικογένεια_είναι_πάνω_από_όλα"

Με το hashtag "#Η_οικογένεια_είναι_πάνω_από_όλα" ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστοποίησε την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη NIKE και να παραμείνει στην «οικογένεια» της γνωστής αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας. Ο «Greek Freak» χρησιμοποίησε τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media (Facebook, twitter και instagram) για να ανακοινώσει το νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία, γυρνώντας την πλάτη στην Adidas, η οποία είχε προσπαθήσει να τον δελεάσει στέλνοντας του ένα φορτηγό με αθλητικά αθλητικά παπούτσια «Yeezys» και «Ultra Boosts».

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι η ΝIKE έχει στα πλάνα της τη δημιουργία αθλητικών παπουτσιών με την υπογραφή του Giannis, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη σεζόν 2018-19.

«Οικογένεια. Πίστη, Κληρονομιά. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μου με τη Nike. #Η_οικογένεια_είναι_πάνω_από_όλα #Antetokounbros», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media ο Αντετοκούνμπο, κάνοντας tag τα αδέλφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports