Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Πρώτη νίκη για την Ακαδημία των Σπορ στην Α2

Χάντμπολ: Πρώτη νίκη για την Ακαδημία τω...

Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν εύκολα του Κενταύρου Αγριάς με 28-20

Την πρώτη της νίκη για τη Α2 χάντμπολ των ανδρών πέτυχε η Ακαδημία των Σπορ. Αγχωμένη μπήκε στο ματς η Παατρινή ομάδα με τον Κένταυρο Αγριάς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 ανδρών, σε έναν αγώνα μεταξύ δυο ομάδων που έχουν στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Με την πάροδο του χρόνου οι παίκτες της Ακαδημίας κατάφεραν και με την βοήθεια των φιλάθλων τους να αποβάλουν το άγχος, βρήκαν τον ρυθμό τους στην επίθεση σε συνδυασμό με την αλλαγή άμυνας και σιγά- σιγά αύξησαν την διαφορά μέχρι το τέλος του α΄ ημιχρόνου στα επτά γκολ.

Στο α΄ ημίχρονο είχε  στο τέρμα σε πολύ καλή ημέρα τον Τάσο Διαμαντόπουλο και εκτελεστή τον Παναγιωταρόπουλο. Στο β΄ ημίχρονο Γεωργίου και Καλούδης σε συνδυασμό με τον Μάρκοβιτς διατήρησαν με την εμπειρία τους την διαφορά στο σκορ, όπου έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή τους να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και να καλύψουν τα κενά των τραυματισμών Βύρλου και Τόμοβιτς και την επιπόλαιη αποβολή (τρεις δίλεπτες) του Παναγιωταρόπουλου.

Ο διακριθής Τάσος Διαμαντόπουλος τονίζει:

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ήταν ο έβδομος παίκτης μας. Σήμερα μαζί με τους συναθλητές μου δείξαμε  ότι θέλαμε τον αγώνα και τον πήραμε. Πιστεύω με την πάροδο των αγώνων θα βρίσκουμε τα πατήματα μας στο γήπεδο και θα μας κάνει πιο εύκολη την συνέχεια».

Για πρώτη φορά έπαιξαν στο φετινό πρωτάθλημα ο Δημήτρης Μακρυδάκης (έλειπε για επαγγελματικούς λόγους) και οι φετινές προσθήκες στην ομάδα  Βασίλης Τλούπας (τερματοφύλακας) και Άγγελος Γιούπης.

Πεντάλεπτα: 2-2, 3-4, 6-6, 12-6, 15-8, 16-9 (ημ), 17-11, 19-12, 21-14, 22-16, 26-19 28-20.

Διαιτητές: Αβράμης-Καραπάνος. Δίλεπτες: 3/1, πέναλτι: 4/4, 2/2.

Ακαδημία των Σπορ (Γ. Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Καλούδης 2, Παναγιωταρόπουλος 4, Μαρκάτος 2, Παπαδόπουλος, Βύρλος 2, Παπαγιαννόπουλος 5, Γεωργίου 4, Τλούπας, Διάφας, Μακρυδάκης, Μάρκοβιτς 4, Χαραλαμπάκης, Κωνσταντινίδης 1, Γιούπης, Τόμοβιτς 4.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Η Ακαδημία των σπορ παίζει στην Πάτρα με τον Κένταυρο Βόλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports