Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ SKORDALIA PARTY (ΦΩΤΟ). ΕΠΕΤΑΙ «ΤΑΓΙΑΝΤΡΕΟΣ» ΜΕ LIVE ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ

ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξενύχτι πατριωτικό

«Ξεσηκωτικά» ελληνικά άσματα αλλά και ξένες χορευτικές επιτυχίες  με τους γνωστούς djs Γιώργο Καρρά και Γιώργο Βερροιόπουλο διέθετε το καθιερωμένο πια Skordalia Party του Χάρη Παναγόπουλου, ανήμερα της εθνικής επετείου στο W του Ρίου. Παρά την κακοκαιρία και τον πολυαναμενόμενο αγώνα Ολυμπιακού –Παναθηναικού, πολύς κόσμος έσπευσε να διασκεδάσει στην ευρύτερη παρέα που ακολουθεί με χαρά τις προτάσεις του Χάρη.

Ο χώρος είχε … σημαιοστολιστεί επίκαιρα από την Ολγα Μοσχόβου και «κυκλοφορούσε» το παραδοσιακό πιάτο της ημέρας: βακαλάος σκορδαλιά από το Σεμέλη Catering του Νίκου Σταυρόπουλου.  Η προσέλευση ξεκίνησε μετά τις 8 μ.μ. και το κέφι κράτησε ως τις 2 το πρωί. Πολλές ωραίες κυρίες- μικρότερες και μεγαλύτερες- ήταν εκεί σε μεγάλες συντροφιές αλλά και η νέα γενιά που ξέρει να διασκεδάζει.

 

Όπως μάθαμε, το επόμενο ραντεβού θα είναι το «Ταγιαντρεός» party που θα αξιοποιήσει και πάλι την αργία αλλά και το ωράριο από νωρίς. Guest star θα είναι ο τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης του οποίου τα live έχουν γίνει μόδα! Τα τραγούδια του ενσωματώνονται στο ρεπερτόριο πολλών κλαμπ ενώ έχει ειδικευτεί και στις διασκευές. Δημοφιλέστατος στο youtube είναι το νέο όνομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. «Υποτίθεται», «Παλιοπράγματα», «Ρόδα», «Τέτοια νύχτα» είναι τα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί πολύ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View