Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Δεύτερη σερί ήττα για τον Παναιτωλικό

Σουπερλίγκ: Δεύτερη σερί ήττα για τον Παναιτωλικό

Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν από την Κέρκυρα με 1-0 στο νησί των Φαιάκων

Μετά από 4 αγωνιστικές η Κέρκυρα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες χαλάνε στις τελευταίες αγωνιστικές την καλή εικόνα που έχτισαν στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι «Φαίακες» με το γκολ του Νούνες στο 79΄ επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού, στο δεύτερο χρονικά ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη ήταν τελικά αυτή που την κατάκτησε.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν τρεις σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, με κυριότερη το δοκάρι του Παμλίδη στο 17΄, μετά από σέντρα του Επστάιν. Ο ίδιος παίκτης (Παμλίδης) δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε στο 11΄, όταν νικήθηκε από τον Κυριακίδη μετά την κεφαλιά που επιχείρησε από τη μεταβίβαση του Ζορμπά.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία για τους «Φαίακες» στο 32΄. Ο Κυριακίδης, όμως, με σωτήρια επέμβαση στη γραμμή της εστίας του απέκρουσε το πλασέ του Γκόμες που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και στην επανάληψη να πιέζουν τον Παναιτωλικό που... ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο. Στη μοναδική αξιόλογη επιθετική τους προσπάθεια στο ματς, οι Αγρινιώτες «άγγιξαν» το γκολ στο 67΄, με τον Γιαννακόπουλο να νικά τον Κλέσιο στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

Νωρίτερα (65΄) ο Επστάιν αστόχησε από πλεονεκτική θέση, όπως και ο Παμλίδης στο 75΄. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 79΄ με την «χρυσή αλλαγή» του Βοσνιάδη, Φάμπιο Νούνες, να στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Κυριακίδη (1-0) και να κρίνει το ματς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σιόντης, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σπίνουλας, Ζορμπάς (73΄ Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν (66΄ Νούνες), Παμλίδης (88΄ Μπάουμαν)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Πάρρας (49΄ Ρότσα), Μαρινάκης (74΄ Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59΄ Κλέσιο)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Απρόσμενη ήττα του Παναιτωλικού από το Λεβαδειακό στο Αγρίνιο


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports