Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ERDEM X H&M: ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΜΕ «ΜΟΝΤΕΛΑ» ΑΛΕΞΑ ΤΣΑΝΓΚ, ΚΕΙΤ ΜΠΟΣΓΟΥΟΡΘ Κ.Α.

ERDEM X H&M: ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΟ ΛΟΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανθινο ρομάντζο για όλα τα βαλάντια

Ονομαστές κοκέτες του σινεμά και της μόδας έσμιξαν στο Λος Αντζελες στην επίσημη παρουσίαση της σειράς Erdem X H&M, δηλαδή την πολυαναμενόμενη σύμπραξη του ρομαντικού τουρκο-καναδο-λονδρέζου σχεδιαστή με το σουηδικό κολοσσό προσιτής ένδυσης. Τα χαρακτηριστικά vintage ανθάκια και οι δαντέλες είχαν την τιμητική τους πάνω στις πάντα stylish Αλέξα Τσανγκ, Κίρστεν Ντανστ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Κέιτι Μάρα, Σέλμα Μπλερ και Ζεντάγια. (Ειδικά η Μπόσγουορθ ήταν μαγευτική στο εν λόγω lunch της Τετάρτης)

Φορέματα σε ρετρό γραμμές γεμάτα νοσταλγική χάρη, ανδρόγυνες «πυζάμες», φουσκωτές φούστες με βικτωριανές καταβολές, αιθέρια μίντι με δαντελωτά λουλούδια και lingerie dresses έδωσαν μια πρώτη γεύση της συλλογής που θα κυκλοφορήσει στα μεγαλύτερα H&M καταστήματα παγκοσμίως καθώς και online.

Η συνεργασία των δυο brands μαθεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο με ένα βίντεοφιλμάκι μυθιστορηματικής αισθητικής από το σκηνοθέτη του μιούζικαλ «Moulin Rouge» Μπαζ Λέρμαν, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες των ρούχων εν όψει της καταναλωτικής «πρεμιέρας» στις 2 Νοεμβρίου. «O Erdem μας κατέπληξε με το όραμά του από την πρώτη στιγμή» ανακοίνωσε η Ann-Sofie Johansson, H&M Creative Advisor, προσθέτοντας πως «έπλασε έναν κόσμο ομορφιάς, χάρης και κομψότητας με κομμάτια που μπορείς να φοράς μια ολόκληρη ζωή».

*Θυμίζουμε πως τα καταστήματα H&M έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια τις λεγόμενες capsule collections με τη σφραγίδα διάσημων designers. Δίνουν την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να φορέσουν ρούχα με απρόσιτες υπογραφές. Οι σειρές στις οποίες συνεργάστηκαν οι οίκοι Lanvin, Versace, Balmain, Kenzo κ.α. παλιότερα, έκαναν θραύση δημιουργώντας απίστευτες «ουρές» στο εξωτερικό και στην Αθήνα. O Erdem Moralioglu με τις τουρκικές ρίζες, γεννήθηκε στον Καναδά και μετακόμισε στο Λονδίνο το 2000 για σπουδές στο Royal College of Art. Την τελευταία δεκαετία δεν προλαβαίνει να συλλέγει βραβεία για τις δημιουργίες του ενώ όλο και περισσότερες σταρ και κορυφαίες κοκέτες της υφηλίου φορούν ρούχα του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View