Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα παραμένει στην 13η θέση της ΟΥΕΦΑ

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα παραμένει στην 13η ...

Πλησιάζουν οι Τσέχοι

Παρά την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα (3-1), χθες στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League, η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης της UEFA. Η Ελλάδα έφτασε τους 27.200 βαθμούς, αλλά απειλείται από την  Τσεχία στην ειδική βαθμολογία.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται 400 βαθμούς πίσω από την 12η Αυστρία, και ακολουθούν οι Τσέχοι με 27.175 βαθμούς, οι οποίοι όμως έχουν τρεις ομάδες στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και οι Ελβετοί, οι οποίοι μετά το διπλό της Βασιλείας στην Μόσχα έφθασαν τους 26.200 βαθμούς.

Ο  πρωταθλητής της χώρας που βρίσκεται στην 12η θέση, θα αρχίσει την σεζόν 2019-20 από τα play-off του Champions League (με εξασφαλισμένη την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League), o δευτεραθλητής θα αρχίσει από τη β' προκριματική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, ο κυπελλούχος θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League, η τρίτη της βαθμολογίας θα ξεκινήσει από την 3η και η τέταρτη από τη 2η προκριματική φάση του Europa League.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Europa League: Για την υπέρβαση η ΑΕΚ στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μίλαν


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports