Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά στο Λύκειο Ελληνίδων Πατρών

Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά στο ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το Σάββατο  14  Οκτωβρίου 2017, ώρα 7.00μ.μ. πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα  του Λυκείου ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας λυκειακής χρονιάς. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Χρήστος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελίστριας Πατρών .

Παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρης Δριβίλας .

Μετά τον αγιασμό μίλησε η  πρόεδρος του Λυκείου κ. Κατερίνα Πολυκρέτη, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν και ευχήθηκε καλή και δημιουργική  χρονιά, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της νέας λυκειακής χρονιάς. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν τη χρονιά 2017 – 2018 στο Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών θα είναι παραδοσιακού χορού (για παιδιά προσχολικής ηλικίας, μαθητές, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες), ζωγραφικής–χειροτεχνίας (για παιδιά από 4 ετών και πάνω), λαϊκού παραμυθιού (για παιδιά από 4 ετών και πάνω), ζωγραφικής κυριών μελών του Λυκείου και λαογραφίας μαθητών, μελών του Λυκείου καθώς και φίλων του λαϊκού πολιτισμού.

 

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο μουσικοχορευτικό σεμινάριο και γλέντι που διοργανώνει το Λύκειο την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο Αρχοντικό της Ευτυχίας, με τίτλο: "Διαβατήριοι χοροί και πολιτισμικές σημασίες: Η μουσικοχορευτική παράδοση του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας, στον κύκλο της ζωής και του χρόνου."

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Δριβίλας απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχία στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Λυκείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται  σε όλους υγεία, ευλογία, χαρούμενη και ευτυχισμένη λυκειακή χρονιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις