Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επαναδραστηριοποιείται η Ένωση Καλαβρυτινών της Πάτρας

Επαναδραστηριοποιείται η Ένωση Καλαβρυτι...

Θα γίνουν και εκλογές για νέο ΔΣ στις 23/10/2017, στο "Βυζαντινόν"

Σε ανακοίνωση τους, τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας, γνωστοποιούν ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα αδράνειας, η Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας, επαναδραστηριοποιείται και επαναβεβαιώνει την ύπαρξή της και την πρόθεσή της να ενεργοποιηθεί και πάλι, προάγοντας τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε.

Οι σκοποί αυτοί όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δεν είναι άλλοι από την ανάδειξη, διατήρηση  και  μετάδοση  της  αληθινής  ιστορίας  και των  γεγονότων, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που σημάδεψαν όλη την, τότε, επαρχία Καλαβρύτων καθώς και  μια ολόκληρη  γενιά κατοίκων της, αλλά και την διακήρυξη της Ειρήνης με κάθε πρόσφορο τρόπο, ως μοναδικού αγαθού για την ευημερία των ανθρώπων.

Στο πλαίσιο της επαναδραστηριοποίησης αυτής, προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Καλούνται, λοιπόν, τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Καλαβρυτινών να προσέλθουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 23η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 17.00 έως 21.00 στο ισόγειο του Ξενοδοχείου «Βυζαντινό», στην Ρήγα Φεραίου 106, στην Πάτρα.

Υποψηφιότητες για μέλη του 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης θα υποβάλλονται έως και την 19η Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», σε έντυπο –αίτηση που θα διατίθεται εκεί.

Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσης αφ’ ενός να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο, αφ’ ετέρου να προσελκύσουν και άλλους συμπατριώτες μας από το Δήμο Καλαβρύτων που κατοικούν στο Δήμο Πατρέων να γίνουν μέλη της Ένωσης. Η εγγραφή και επανεγγραφή στην Ένωση ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ, το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί για κάλυψη στοιχειωδών αναγκών λειτουργίας της ‘Ένωσης.

Η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν για το προσωρινό Δ.Σ., οι: Δημ. Αναστασοβίτη- Νανούση, Γεώργιος Κουτρουμάνης, Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Ηρώ Τσιμπρή και Ιωάννα Χαμακιώτη, καταλήγει ως εξής: αγαπητά μέλη της  Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας και Αγαπητοί συμπατριώτισσες- συμπατριώτες, με ιδιαίτερη χαρά θα περιμένουμε τόσο τις υποψηφιότητές σας, όσο και την παρουσία σας την ημέρα των εκλογών. Ευελπιστούμε να δώσουμε όλοι μαζί  μια νέα δυναμική στην Ένωση μας για την επίτευξη των στόχων της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις