Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟ ΡΟΥΖΒΕΛΤ Ο ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟ 2006

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟ ΡΟΥΖΒΕΛΤ Ο ΝΤΙ ΚΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξανά με σκηνοθέτη το Μάρτιν Σκορσέζε

Aδίστακτος τυχοδιώκτης του χρηματιστηρίου και μανιακός του σεξ στο «Λύκο της Γουολ Στρητ», πληγωμένος φρικτά από αρκούδα στην «Επιστροφή», ο 42χρονος σούπερ σταρ Λεοναρντο ντι Κάπριο στρέφεται πια στην μεγάλη οθόνη της πολιτικής. Μια φιλόδοξη, βιογραφική ταινία που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Θίοντορ Ρούσβελτ, με τον ίδιο να υποδύεται τον 26ο πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Μάρτιν Σκορσέζε στο σκηνοθετικό πηδάλιο, ετοιμάζει η Paramount Pictures.


Ο ντι Κάπριο θα είναι πρωταγωνιστής και συμπαραγωγός μαζί. Το σενάριο θα υπογράψει ο Σκοτ Μπλουμ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια πολύπλευρη καριέρα που ξεκίνησε από το Πολεμικό Ναυτικό. Η άνοδός του στην πολιτική ξεκίνησε από το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και έφθασε έως τον προεδρικό θώκο μετά τη δολοφονία του Ουίλλιαμ ΜακΚίνλεϊ.

Οι προσπάθειές του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη διατήρηση των εθνικών πάρκων της χώρας θεωρούνται ως μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ως προέδρου των ΗΠΑ και ταιριάζουν στο οικολογικό προφίλ του Ντι Κάπριο, ο οποίος καταβάλλει εδώ και χρόνια προσπάθειες σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και μετριασμού των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

*Θυμιζουμε πως ο Ντι Κάπριο, γιος ναπολιτάνου comic artist, είναι βέρος καλιφορνέζος και ξεκίνησε την πορεία του παιδάκι σε τηλεοπτικά σποτάκια. Μετά από περάσματα σε σαπουνόπερες, έγινε διάσημος χάρη στο αισθηματικό φιλμ «Romeo+ Juliet» και βέβαια εξαιτίας στην ταινίας –εισπρακτικού φαινομένου «Τιτανικός» του 1997. «Η παραλία», «Πιάσε με αν μπορείς» «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», «Ιπτάμενος κροίσος», «Ματωμένο διαμάντι», «Ο πληροφοριοδότης», «Ιnception», «Django», «Ο υπέροχος Γκάτσμπυ» είναι τα φιλμ που τον διατήρησαν στην πρώτη γραμμή του Χόλιγουντ.  H αδυναμία του σε νεαρές καλλονές τύπου Victoria Secret και οι συνεχείς φιλανθρωπικές του δωρεές στηρίζουν επίσης τη διασημότητά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View