Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δυο χρόνια πέρασαν, υποσχέσεις δόθηκαν αλλά η κατάσταση στην παιδική χαρά της... τρομάρας παραμένει απελπιστική - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δυο χρόνια πέρασαν, υποσχέσεις δό...

Στην οδό Θεοτοκοπούλου στο Μπεγουλάκι

Σπασμένες κούνιες και επικίνδυνα σίδερα να κρέμονται από τα ελάχιστα παιχνίδια που έχουν απομείνει στον ακαθάριστο χώρο, είναι η εικόνα που παρουσιάζει η παιδική χαρά – τρόπος του λέγειν – στο Μπεγουλάκι της Πάτρας.

Η πυκνοκατοικημένη συνοικία που βρίσκεται ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο, στερείται μιας βασικής υποδομής που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες για παιχνίδι δεκάδων παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας .

Η κατάσταση στην μοναδική παιδική χαρά της περιοχής είναι τραγική. Όσοι γονείς τελικά πάρουν (λόγω και έλλειψης επιλογών) την …γενναία απόφαση να επισκεφθούν το χώρο με τα παιδιά τους, σίγουρα δεν θα περάσουν ένα …ξέγνοιαστο και ευχάριστο απόγευμα.

Η κατάσταση που επικρατεί στην τρόπος του λέγειν παιδική χαρά επανέρχεται δυο χρόνια μετά το ρεπορτάζ του thebest στο προσκήνιο μέσα από τις φωτογραφίες της Μάγκυς Καμπισοπούλου στη σελίδα του συλλόγου Η Πάτρα για τα Παιδιά.

Θυμηθείτε και το προ διετίας αναλυτικό ρεπορτάζ του thebest. Δυστυχώς η συγκεκριμένη παιδική χαρά που θα εξυπηρετούσε εκαντοντάδες παιδιά στη συγκεκριμένη περιοχή δεν περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα του δήμου για την αναμόρφωση των παιδικών χαρών της προηγούμενης και προ-προηγούμενης χρονιάς...

Πάτρα:Η παιδική χαρά της ...τρομάρας! Δεν έχει ούτε τα ...στοιχειώδη και την επισκέπτονται -αναγκαστικά- δεκάδες παιδιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις