Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Τρίτος τελικός ανάμεσα σε Φέντερερ και Ναδάλ στη χρονιά

Τένις: Τρίτος τελικός ανάμεσα σε Φέντερε...

Στο masters της Σανγκάης

Για άλλη μια φορά οι Ναδάλ και Φέντερερ θα αναμετρηθούν σε έναν τελικό, αυτόν του masters της Σανγκάης. Θα είναι ο 3ος «Fedal» τελικός μέσα στο 2017, μετά το Αυστραλιανό όπεν και το masters του Μαϊάμι και η 4η μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού είχαν «συναντηθεί» και στον 4ο γύρο του Indian Wells. Και το βασικό χαρακτηριστικό είναι πως ο Φέντερερ νίκησε σε όλα τα ματς.

Ίσως το κορυφαίο δίδυμο όλων των εποχών και σίγουρα το πιο εμπορικό, που φέτος επανέκαμψαν δυναμικά στα κορτ, κατέκτησαν από δύο Grand Slam έκαστος, και επέστρεψαν στις δύο κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, πέρασαν τα δύσκολα εμπόδια που είχαν στα ημιτελικά.

Ο Ράφαελ Ναδάλ αντιμετώπισε το νο 5 του κόσμου, τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς και τον νίκησε 7-5, 7-6(3). Έτσι, ο 31χρονος Ισπανός, κάτοχος 16 τίτλων Grand Slam και 75 τίτλων συνολικά, θα αγωνιστεί σε τελικό για 10η φορά φέτος.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετώπισε τον πεισματάρη Αργεντινό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, νο 23 στον κόσμο, και τον νίκησε 6-3, 3-6, 6-3.

Ο 36χρονος Ελβετός, κάτοχος 19 τίτλων Grand Slam και 93 τίτλων συνολικά, αλλά και ο τενίστας που διατηρεί το ιστορικό ρεκόρ παραμονής στην κορυφή του κόσμου για 302 εβδομάδες (οι 237 συνεχόμενες), θα αγωνιστεί για 5η φορά φέτος σε τελικό και τους έχει νικήσει όλους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Προχώρησαν οι Ναδάλ και Φέντερερ στο masters της Σανγκάης

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports