Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φερνάντο Σάντος: "Με αυτή την ομάδα πάω έως το τέλος του κόσμου"

Φερνάντο Σάντος: "Με αυτή την ομάδα...

Αυτά υποστήριξε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής

Μετά τη νίκη εναντίον της Ελβετίας (2-0), με την οποία η Πορτογαλία εξασφάλισε απευθείας πρόκριση  για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να μην θέσει στόχους για το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, την ικανότητα των παικτών του.

«Με αυτή την ομάδα πάω έως το τέλος του κόσμου. Το Μουντιάλ;  Πάντα μπαίνουμε σε κάθε γήπεδο με φιλοδοξία και θέληση να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε. Ο στόχος μου τώρα είναι ο Νοέμβριος και τα φιλικά παιχνίδια.

Αυτό είναι ένα συνεχές έργο αξιολόγησης για να επιλέξουμε τους 23 παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο ένα ομοιογενές σύνολο ώστε να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε  στο Μουντιάλ», δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ελβετία.

Ο Φερνάντο Σάντος εξήρε επίσης τους Πορτογάλους φιλάθλους: «Ο ύμνος στο τέλος του παιχνιδιού ήταν όμορφος. Αυτή η επικοινωνία  είναι εξαιρετική. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή τη σχέση και να βασιστούμε στην υποστήριξη όλων των Πορτογάλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EURO 2016: Στο Μεγάλο Τελικό η Πορτογαλία!

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports