Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ LOUIS VUITTON- ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από την Αριζόνα στο Παρίσι

Mετά την πρώτη θέση στην περίφημη λίστα του Forbes που την ανακήρυξε πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό του πλανήτη, η 28χρονη λεπτεπίλεπτη και γαλανομάτα αμερικανίδα σταρ από την Αριζόνα Εμμα Στόουν, κάτοχος Οσκαρ και Χρυσής Σφαίρας για το πολύκροτο αισθηματικό μιούζικαλ «La La Land» θα γεμίσει και πάλι το πορτοφόλι της. Αμοιβή 6-10 εκατομμυρίων δολαρίων προβλέπεται για τη συμφωνία της με τη γαλλική αυτοκρατορία Luis Vuitton να αναλάβει χρέη μούσας και πρέσβειρας την επόμενη διετία.

Το σχετικό δημοσίευμα τoυ Page Six κινητοποίησε τα media διεθνώς. Η Στόουν θα φωτογραφίζεται για τις τηλεοπτικές και έντυπες διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου και θα φοράει κομμάτια από τις συλλογές του. Η πρωταγωνίστρια με το πορσελάνινο, εκφραστικό πρόσωπο διαδέχεται στην αποστολή αυτή την ηθοποιό Αλίσια Βικάντερ

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που η Έμα Στόοουν γίνεται κομμάτι του οίκου #louisvuitton ως το νέο του πρόσωπο» έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram o ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nicolas Ghesquiere.

Ο γαλλικός οίκος είχε προσεγγίσει τον συμπρωταγωνιστή της Έμα Στόουν, Ράιαν Γκόσλινγκ, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ο ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνει συμφωνίες προώθησης προϊόντων. Θυμίζουμε πως εκείνη πριν το θρίαμβο του La La Land καθιερώθηκε μέσα από τα φιλμ Zombieland, Easy A, Crazy Stupid Love, Batman, Υπηρέτριες, Birdman κ.α. Πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουει στο μιούζικαλ Cabaret.

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί σε διαφημιστικές εκστρατείες του Luis Vuitton είναι οι Νταϊάν Κρούγκερ, Ούμα Θέρμαν, Ζιζέλ Μπούντχεν, Φάρελ Γουίλιαμς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Αντζελίνα Τζολί και Μισέλ Ουίλιαμς.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View