Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Γιορτή του Μανιταριού στην ορεινή Ναυπακτία για 5η συνεχή χρονιά

Η Γιορτή του Μανιταριού στην ορεινή Ναυπ...

Την Κυριακή 15/10 στις 12 το μεσημέρι

Η Γιορτή του Μανιταριού στην Κεντρική Ναυπακτίας πραγματοποιείται και φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντάς την πλέον ως το μανιταροχώρι της πανάμορφης και γραφικής ορεινής Ναυπακτίας. Η γιορτή ορίστηκε για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο του Σχολείου.

Ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Κεντρικιωτών Ναυπακτίας «Η Αγία Παρασκευή» διοργανώνει τη γιορτή με τη σημαντική υποστήριξη του ζεύγους Βασίλη και Ελένης Σερεμέτη.

Η δράση περιλαμβάνει έκθεση μανιταριών σε συνδυασμό με προβολή συναφούς video ενημέρωσης, στον εσωτερικό χώρο του σχολείου της Κεντρικής. Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο, θα προσφέρονται μανιταροεδέσματα & διάφορα άλλα στους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Η δράση συγχρηματοδοτείται  και στηρίζεται από το Δήμο Ναυπακτίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος συμπλήρωσε τριάντα (30) χρόνια συνεχούς  λειτουργίας (1987 – 2017), απαριθμεί περισσότερα από 250 μέλη (σε Ελλάδα και εξωτερικό) και δραστηριοποιείται  συμβάλλοντας καθοριστικά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της ορεινής Ναυπακτίας, διατηρώντας ανοιχτή συνεργασία με φορείς, Συλλόγους  και τοπικές αρχές.

www.kentrikivillage.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις