Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 χάντμπολ: Ισόπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο πρώτο και ιστορικό μεταξύ τους ντέρμπι

Α1 χάντμπολ: Ισόπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 17-17 στον Εύοσμο

Ισόπαλοι, 17-17, αναδείχτηκαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, στο πρώτο ιστορικό μεταξύ τους ντέρμπι, για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier. Mετά την άνετη νίκη του επί του Πανελληνίου στην πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ισχυρός και στο ΔΑΚ Ευόσμου διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη χρονιά παρουσίας της στο ελληνικό χάντμπολ, η ομάδα του Πειραιά είχε τον έλεγχο και την πρωτοπορία στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε από το 13-16 και το 14-17, ο Βεσελίνοβιτς αστόχησε σε πέναλτι, για να αποτρέψει μία ήττα για τον ΠΑΟΚ, ο Γουργούμης όταν με εξαιρετική επέμβαση απέτρεψε ένα "buzzer beater" γκολ από σουτ του Αλέξη Αλβανού.

ΠΑΟΚ: Κοκώνης, Πετρίδης, Παλάσκας, Καραγκιοζόπουλος, Γουργούμης, Βεσελίνοβιτς, Αραμπατζής , Τσίλης, Νικολαΐδης, Οικονόμου, Κυπραίος, Γκρκ, Πέγιοβιτς, Κοτανίδης, Αποστόλου, Μαστορογιάννης.

Ολυμπιακός ΣΦΠ: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης, Κανδύλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Μισαηλίδης, Λεωνίδας, Χάλαρης, Ασβεστάς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 χάντμπολ: Σπουδαία νίκη του Διομήδη Άργους επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports