Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναβλήθηκε η δίκη του υπευθύνου της επιχείρησης με τα κουφάρια ζώων - Παρουσίασαν στο δικαστήριο χαρτί νοσηλείας- ΒΙΝΤΕΟ

Αναβλήθηκε η δίκη του υπευθύνου της επιχ...

Θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου

Αναβλήθηκε τελικά η δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία του συλληφθέντα επιχείρησης στην Αχαΐα, η οποία εκτός των άλλων διαθέτει και ζωολογικό κήπο.

Στον βοηθητικό χώρο, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την επιχείρηση,  βρέθηκαν οστά ζώων σε προχωρημένη αποσύνθεση αλλά και ταλαιπωρημένα ζώα ετοιμοθάνατα που σπαρταρούσαν δεμένα.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης συνελήφθη. Ο έλεγχος έγινε την Δευτέρα ενώ με την διαδικασία του αυτοφώρου, μέσα σε 24 ώρες, προσήχθη.

Η δίκη ορίστηκε για τις 2 Οκτωβρίου καθώς στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος, ενώ παρουσιάστηκε χαρτί ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, με καρδιολογικά προβλήματα.

"Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση μαζί του και η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο. Τα στοιχεία δεν είναι όπως παρουσιάζονται" δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Χαλκόπουλος.

Αχαΐα: Βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του κουφάρια νεκρών ζώων

Συγκέντρωση στα δικαστήρια από τους φιλόζωους για τη δίκη του υπεύθυνου της επιχείρησης με τα κουφάρια ζώων

Σοκάρουν οι εικόνες από πολυχώρο κοντά στην Πάτρα, με ζώα δεμένα, να λιμοκτονούν και να σπαρταρούν ετοιμοθάνατα δίπλα σε κουφάρια- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις