Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Κώστας, η Μαρία και τα μωρά τους ετοιμάζουν βαλίτσες για Αυστραλία-Μετανάστες, με την αισιοδοξία ότι θα έχουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας, η Μαρία και τα μωρά τους ετοιμ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μας εξηγούν τι τους οδήγησε να πάρουν τη μεγάλη απόφαση

Ενα ζευγάρι πατρινών παίρνει τα δύο του παιδιά και αναζητά τη δική του γη της επαγγελίας στην Αυστραλία. Η Ελλάδα μάλλον τους απογοήτευσε.

Ακούστε τι λένε για τις κακοτοπιές, τους φόρους, την παιδεία και το σύστημα υγείας που επι της ουσίας τους διώχνουν από τη χώρα. Οι ίδιοι δηλώνουν πολλοί αισιόδοξοι έχοντας κάνει ήδη τις επαφές τους στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και με τις δουλειές τους ήδη να τους περιμένουν στην άλλη άκρη του κόσμου.

Ο Κωνσταντίνος Βυθούλκας και η σύζυγός του Μαρία πήραν τη μεγάλη απόφαση μετά από μια σειρά προσπαθειών που έκαναν στην Ελλάδα και ειδικότερα την Πάτρα. Ο Πέτρος οδηγός ΤΑΞΙ, εκείνη δημόσιος υπάλληλος και δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα.

Έχουν δυο μικρά παιδιά 15 μηνών και 2,5 χρονών. Θέλουν να μπορέσουν να τους προσφέρουν την παιδεία που τους αξίζει και να έχουν επίσης ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες τους.

Με κίνητρο τα παιδιά τους και μια καλύτερη ζωή και για τους δύο, αναμένουν τη βίζα τους και πιθανότατα μέσα στον Οκτώβριο θα μπούν στο αεροπλάνο για το μεγάλο ταξίδι.


Σε αντίθεση όμως με την απελπισμένη εικόνα κάποιων που απλά μεταναστεύουν ελπίζοντας να βρουν έξω κάτι καλύτερο, ο Κωνσταντίνος και η Μαρία έχουν φροντίσει ήδη να κάνουν τις σχετικές επαφές τους και ήδη δυο εξιοπρεπέστατες δουλειές τους περιμένουν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Στις ενέργειές τους , τους βοηθά το γεγονός πως και οι δύο έχουν την υπηκοότητα από παιδιά.

Ενα νέο, όμορφο ζευγάρι, γεμάτο όνειρα που αρνείται να το βάλει κάτω επειδή οι αναποδιές και το φορολογικό σύστημα τους γονάτισε στην Ελλάδα. Πλέον βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις