Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ: Nέες Θέσεις Εργασίας στην Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους σπουδαστές του

Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ: Nέες Θέσεις Εργασίας στην Ι...

Tο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών αξιολόγησαν την πρόταση του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ για επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του στο εξωτερικό και την κατέταξαν στην πρώτη θέση στην Ελλάδα. Με βαθμολογία 95/100 εξασφάλισε εργασία με υποτροφία σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πορτογαλία και τη Γερμανία για τα τμήματα Μαγειρικής, Νοσηλευτικής, Τουρισμού, Αισθητικής και Οικονομίας-Διοίκησης. Στόχος του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ είναι οι νέοι που το εμπιστεύονται να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αποκτήσουν εξαιρετικά ανταγωνιστική πλεονεκτήματα που μόνο το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ προσφέρει και ενδιαφέρεται να προσφέρει.

Οι πρώτοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ που απασχολήθηκαν στην Ιταλία και την Ισπανία επέστρεψαν με ένα πλούσιο βιογραφικό και πολύτιμες εμπειρίες σε πολυεθνικό περιβάλλον που ήδη αποτιμώνται στο έπακρο από την αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι η δεύτερη φορά που το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία στην Ελλάδα στο πρόγραμμα Κey Action 1 του Εrasmus+, δηλώνοντας ότι η επιτυχία και η διαρκής αναβάθμιση των σπουδών τους δεν είναι τυχαία υπόθεση για το μεγάλο εκπαιδευτικό συγκρότημα της Δυτικής Ελλάδας. ‘Αλλωστε το υψηλό επίπεδο σπουδών του οδήγησε στην καταγραφή του εκπαιδευτικού του έργου από τηλεοπτικό συνεργείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την 1η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες τον προηγούμενο Νοέμβριο. Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο video που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μεταξύ των πιο αξιόλογων εκπαιδευτικών φορέων σε χώρες

που πρωτοπορούν στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης όπως η Φινλανδία, η Ολλανδία και η Δανία.

Το Ι. ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ διατηρεί σταθερά υψηλά standards μέσα στo χρόνo, τα οποία προσέδωσαν διαχρονική αξία. Στην πορεία των χρόνων υπάρχει συνεχής εξέλιξη, βελτίωση και πρόοδος και έχει δημιουργηθεί μία σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, η οποία μεταφράζεται με την επιστροφή φίλων, συγγενών ακόμα και τρίτης γενιάς στο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ. Για αυτό το λόγο και ως αναγνώριση της εμπιστοσύνης των χιλιάδων αποφοίτων που επιστρέφουν με νεότερες γενιές από όλη την Ελλάδα, το Ι. ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ προσφέρει έκπτωση 40% σε όλες τις ειδικότητες για όλους τους νέους σπουδαστές!

Πληροφορίες και Αιτήσεις: Καθημερινά 9 π.μ. έως 8.30 μ.μ., Ζαΐμη 21, 5ος όροφος, Πάτρα, τηλ. 2610 270 293

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά