Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Ολυμπιακός "έστειλε" την Ελλάδα στην 12η θέση της UEFA!

Ο Ολυμπιακός "έστειλε" την Ελλ...

Ο πρωταθλητής Ελλάδας πρόσθεσε 1000 βαθμούς

Η νίκη (0-1) του Ολυμπιακού στην Ριέκα που εξασφάλισε την συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League, «έστειλε» την Ελλάδα στην  12η θέση της κατάταξης της UEFA! Ο πρωταθλητής Ελλάδας πρόσθεσε 1000 βαθμούς (200 από τη νίκη και 800 από την πρόκριση στους ομίλους), με αποτέλεσμα η Ελλάδα να φτάσει τους 26.400 βαθμούς, μπαίνοντας μπροστά από τους Αυστρία (12η-26.225) και Τσεχία (13η- 25.775).

Ένα προνόμιο που εάν η χώρα μας καταφέρει και διατηρήσει, τότε ο πρωταθλητής θα ξεκινήσει από τα play-off του Champions League (με εξασφαλισμένη την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, o δευτεραθλητής  θα αρχίσει από την β' προκριματική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Κυπελλούχος θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League, η τρίτη της βαθμολογίας θα ξεκινήσει από την 3η και η τέταρτη από την 2ο προκριματική φάση του Europa League.

Μπροστά μας, στην 11η θέση βρίσκεται  η Ολλανδία με 28.549 βαθμούς, ενώ τις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης, εξακολουθούν να έχουν Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι των εκατομμυρίων και της δόξας

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports