Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια ακόμη ημέρα... συντέλειας η σημερινή - Οι θεωρίες συνωμοσίας για το τέλος του κόσμου

Μια ακόμη ημέρα... συντέλειας η σημερινή...

Εξαιτίας της έκλειψης ηλίου

Η σημερινή ολική έκλειψη ηλίου, όπως ήταν φυσικό και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έχει πυροδοτήσει θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το τέλος του κόσμου.

Συγκεκριμένα μάς απομένουν λίγες εβδομάδες, αν επαληθευτεί η θεωρία του γνωστού για τις εσχατολογίες του Αμερικανού Ντέιβιντ Μιντ. Ο συγγραφέας του βιβλίου Πλανήτης Χ – Η έλευση το 2017 δηλώνει πεπεισμένος ότι η ολική έκλειψη ηλίου της 21ης Αυγούστου θα σημάνει την απαρχή της συντέλειας του κόσμου.

Την έκλειψη του ηλίου, όπως λέει, θα ακολουθήσει η σύγκρουση του πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτη Χ με τη γη. Παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης Νιμπίρου δεν έχει εντοπιστεί από τους επιστήμονες –η NASA διέψευσε πρόσφατα την ύπαρξη του πλανήτη– ο Ντέιβιντ Μιντ βλέπει τα... σημάδια των γραφών.

Και ποια είναι αυτά; Κατά τον Μιντ αμέσως μετά την έκλειψη ο πλανήτης Νιμπίρου θα μπει σε τροχιά σύγκρουσης με τη γη, λόγω της έλξης από τον «δίδυμο» πλανήτη του ήλιου. Θα συγκρουστεί με τη γη 33 μέρες μετά. Σημαδιακός αριθμός το 33, κατά τον Μιντ, δεδομένου ότι τόσες φορές αναφέρεται στο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης το όνομα Ελοχίμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις