Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια για Ξάνθη και Λαμία

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια γ...

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα (0-0), έληξε το σημερινό παιχνίδι στα Πηγάδια, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Λαμία. Αναμέτρηση μέτρια, ως κακή, ποιοτικά, στην οποία οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, καμία, εντούτοις, από τις ομάδες δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με το καλησπέρα έδειξε η Λαμία τις διαθέσεις της. Στο 6’ ο Ομο «έπιασε» την κεφαλιά, ο Λουσέρο έδιωξε στη γραμμή, αποσοβώντας έτσι τον κίνδυνο για τους «ακρίτες».

Στο 20’ νέα κεφαλιά από τον Αναστασιάδη, για τη Λαμία, δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ στο 64’ η Ξάνθη έχασε την ουσιαστικότερη ευκαιρία της για να ανοίξει το σκορ, με το σουτ από τον Λουσέρο, η μπάλα, όμως, έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

*Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν τη σέντρα στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη

*Μεταξύ των θεατών στο γήπεδο και 30 περίπου υποστηρικτές της Λαμίας

*Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές της, η Ξάνθη αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε ο Ντε Λούκας

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης (63? Τριάδης), Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά (78? Μεχία), Φλίσκας, Μπρίτο, Λουσέρο (88? Κάστρο), Γέντρισεκ

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84? Κουτρουμάνος), Πίτι (56? Μπουλούλης), Βουό (69? Τσούκαλος)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Διπλό του ΠΑΣ στην Τρίπολη για την πρεμιέρα


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports