Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 15 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Πάνω στον δεκαπενταύγουστο κορυφώνεται η δύσκολη για τις σχέσεις αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες προκαλεί αρκετά ξεκαθαρίσματα και ίντριγκες, τόσο σε αισθηματικές, όσο και σε οικογενειακές σχέσεις. Προσέξτε τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις και τις εμμονές σε ερωτικά και οικονομικά. Πιθανές οικονομικές “μαύρες τρύπες” ή αδιέξοδα, μέχρι και αύριο

Ταύρος

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, κυρίως με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, δασκάλους και γνωστούς προκαλεί αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενώ λέγονται και λόγια ίσως πικρά ή μοχθηρά. Φιλοσοφικές, ηθικές και ιδεολογικές διαφορές ουσίας είναι κυρίως η αιτία των ξεκαθαρισμάτων – άλλος τρόπος σκέψης κι επικοινωνίας. Πιθανό ένα αίσθημα ματαιότητας στα ερωτικά.

Δίδυμοι

Ουσιαστικές διαφορές αξιών σε κάποιες σχέσεις και συνεργασίες είναι αιτία για περιπλοκές και ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στο δεκαπενταύγουστο. Δεν λείπουν οι ίντριγκες και η αποκάλυψη μυστικών. Προσοχή σε οικονομικές αλλά και σε ερωτικές εμμονές. Μια όψη που πιθανόν να δοκιμάζει την αυτοεκτίμησή σας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει πάνω στον δεκαπενταύγουστο δύσκολη όψη αντίθεσης με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες φαίνεται να “σκοτώνει” δεσμούς και συνεργασίες, με ανθρώπους όμως με τους οποίους δεν υπάρχει τελικά σχέση ουσίας. Εμμονές γύρω από τις σχέσεις αλλά και για οικονομικά θέματα.

Λέων

Τελειώνουν αυτές τις μέρες κάποιοι κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες, όχι χωρίς κάποια “δράματα” και παρασκήνια ωστόσο, καθώς γίνεται ένα ξεκαθάρισμα με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στον δεκαπενταύγουστο. Κρυφοί ή ανεκπλήρωτοι δεσμοί ξεκαθαρίζουν επίσης. “Βαριές” κριτικές πιθανόν να είναι η αιτία τελειωμάτων. Ίντριγκες και περιπλοκές στο χώρο δουλειάς.

Παρθένος

Φιλικές κι ερωτικές σχέσεις περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στον δεκαπενταύγουστο, μια όψη που τελειώνει με κάπως δραματικό τρόπο δεσμούς χωρίς ουσία. Διαφορές ιδεολογικές πιθανόν η αιτία των τελειωμάτων. Περιπλοκές πιθανές και με τα παιδιά, αλλά και μέσα σε ομάδες και με διαδικτυακές επαφές.

Ζυγός

Δύσκολη για τις σχέσεις αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στον δεκαπενταύγουστο, η οποία προκαλεί ξεκαθαρίσματα, τόσο σε επαγγελματικές συνεργασίες και με άτομα εξουσίας, όσο και σε οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Δοκιμάζεται η αυτοεκτίμηση και το κοινωνικό σας όνομα. Προσέξτε τις εμμονές. Οικονομικά αδιέξοδα ή “μαύρες τρύπες”.

Σκορπιός

Άλλος τρόπος επικοινωνίας και διαφορές ηθικές και ιδεολογικές προκαλούν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία είναι πιθανό να φέρνει τελείωμα δεσμών, κυρίως συγγενικών, αλλά και με δασκάλους, συμμαθητές, γείτονες, διάφορους γνωστούς και έρωτες. Ζητάτε πιο ουσιαστικούς δεσμούς και αυτή η όψη ξεκαθαρίζει τους επιφανειακούς.

Τοξότης

Οικονομικές κι ερωτικές εμμονές κι ανταγωνισμούς προκαλεί αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στο δεκαπενταύγουστο, ενώ δημιουργούνται περιπλοκές και ίντριγκες στις σχέσεις. Αποκαλύπτονται κρυφά κίνητρα, αλλά και διαφορές αξιών με τους άλλους. Κρίση αυτοεκτίμησης – μήπως το αίσθημα της αξίας σας βασίζεται σε επιφανειακά ή μη ουσιαστικά πράγματα;

Αιγόκερως

Άμεσα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτές τις μέρες η εκκαθαριστική αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στο δεκαπενταύγουστο, η οποία φαίνεται να τελειώνει δεσμούς άνευ ουσίας, όχι χωρίς κάποια “δράματα” και δυσάρεστα ή πικρά συναισθήματα. Δύσκολες οι ισορροπίες, αρκετή καχυποψία κι επιφυλακτικότητα. Εμμονές και αδιέξοδα στα οικονομικά.

Υδροχόος

Εργασιακές, οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στο δεκαπενταύγουστο, η οποία κλείνει κάποια κεφάλαια σε δεσμούς, ενώ ίσως η κριτική παίζει ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Αρκετά παρασκήνια, περιπλοκές, αποκάλυψη μυστικών. Ίσως ασυνείδητα κάνετε πράγματα που καταστρέφουν σχέσεις.

Ιχθύες

Δεν είναι εύκολη για τις σχέσεις η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται πάνω στον δεκαπενταύγουστο, γι’ αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες δημιουργούνται περιπλοκές και γίνονται ξεκαθαρίσματα, τόσο σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, όσο και με τα παιδιά, ή μέσα σε ομάδες και με διαδικτυακές σας επαφές. Ουσιαστικές ιδεολογικές διαφορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being