Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Νικηφόρο ξεκίνημα της Εθνικής εφήβων στο Ευρωπαϊκό

Μπάσκετ: Νικηφόρο ξεκίνημα της Εθνικής ε...

Επικράτησε της Σλοβενίας με 81-67

Η Εθνική Εφήβων έκανε την ιδανική πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Εφήβων. Από τα πρώτα λεπτά πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε ως το τελικό 81-67 επί της Σλοβενίας.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε 12-27 και ουσιαστικά από την πρώτη αυτή περίοδο ο αγώνας είχε τελειώσει. Κι αυτό γιατί η ελληνική ομάδα έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα, αδιαφορώντας για το τι έδειχνε ο ηλεκτρονικός πίνακας.

Ανεβάσε τη διαφορά και στο +25 με τον Δημήτρη Μωραϊτη σε πρώτο πλάνο, τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να συνδράμει, αλλά και «κρυφό» χαρτί τον Αλφρέδο Πιλάβιο, ο οποίος ήρθε να προσφέρει στην άμυνα, αλλά και επιθετικά,σταματώντας στους 16 πόντους.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα στις 16.45 την Φινλανδία, η οποία στην δική της πρεμιέρα «ισοπέδωσε» ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, τη Λιθουανία με το τελικό 82-62.

Δεκάλεπτα: 12-27, 14-23, 21-19, 20-12

Σλοβενία (Φάρτεκ): Γκάμπερσεκ, Άντολσεκ 8, Κλάβζαρ 8, Σούσα 7, Κλάνστσεκ, Λίτσεν 5, Σούσεκ 6, Γιάντσαρ 2, Κράλι 8, Μλάκαρ 8, Γιόγκαν 2, Γκορμπατσόφ 13

Ελλάδα (Βλασσόπουλος): Καλαϊτζάκη Γ. 12 (6ρ), Μωραϊτης 24 (5ρ, 8 α), Καμπερίδης 1, Καλαϊτζάκης Π. 5, Δούβλης 2, Πιλάβιος 16, Δομπρογιάννης 2, Αρσενόπουλος 7, Καμπουρίδης 2, Γάργαλης 4, Λιούνης 4 (5ρ), Βύρλας 2

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Στη Σλοβακία για το Ευρωπαϊκό η Εθνική Εφήβων-Στην αποστολή ο Βύρλας του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports