Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Star για πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή οι Καραβάτου - Κατσούλης

Στο Star για πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ο...

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Σκάι θα αναλάβει το ριάλιτι μόδας "Your style rocks"

Το τηλεοπτικό κανάλι Star τη νέα χειμερινή σαιζόν θα καλωσορίσει την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, στο δυναμικό του. Οι δύο παρουσιαστές που είναι και ζευγάρι στη ζωή, υπέγραψαν με το κανάλι την Τετάρτη 26/7/2017, συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρει το zappit.gr, το αγαπητό ζευγάρι της τηλεόρασης που την περασμένη περίοδο συνεργαζόταν με το κανάλι Epsilon, θα παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στο Star καθημερινή πρωινή εκπομπή, μαζί με μία ξεχωριστή ομάδα συνεργατών.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσαν τα εξής:

Κατερίνα Καραβάτου: «Eίμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στο Star. Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε, όλοι μαζί και πάλι, από τη νέα σεζόν για να περάσουμε παρέα τα πρωινά μας».

Κρατερός Κατσούλης: «Νέα χρονιά, νέα πρωινή εκπομπή με την εγγύηση του τηλεοπτικού σταθμού Star. Εδώ, μαζί σας, με πολύ κέφι και υπέροχη παρέα για τα καλύτερα πρωινά μας. Ραντεβού τη νέα σεζόν!»

Η νέα σεζόν θα βρει το Star έτοιμο για δυναμική παρουσία στην πρωινή ζώνη. Με μία ψυχαγωγική εκπομπή που θα φέρει τη «σφραγίδα» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, με αισιοδοξία, ζεστασιά, κέφι και καλή παρέα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

*Την ίδια ώρα έντονα ακούγεται ότι και στο τηλεοπτικό κανάλι Σκάι ετοιμάζεται πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με πιθανή παρουσιάστρια την Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πάντως μετά το «Μεγάλο Παζάρι» λέγεται πως θα αναλάβει στο Σκάι τη νέα χειμερινή σαιζόν, την παρουσίαση ενός νέου παιχνιδιού - ριάλιτι που θα έχει να κάνει με μόδα και μας έρχεται από την Τουρκία, με τίτλο «Your style rocks – Το στυλ σου τα σπάει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight