Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα φέρει κινητικότητα στα επαγγελματικά σας μέχρι το τέλος Αυγούστου, με επαφές και συζητήσεις, ενώ έχετε και αρκετές ιδέες. Επίσης θα είναι μια εποχή με πληροφόρηση για θέματα υγείας, υγιεινής και διατροφής, και με συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση και πληροφόρηση για τα κατοικίδια. Τακτοποίηση νοικοκυριού και λεπτομερειών.

Ταύρος

Την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις θα φέρει η είσοδος του Ερμή στη Παρθένο, ο οποίος μέχρι το τέλος Αυγούστου θα κάνει ενδιαφέρουσα την αισθηματική σας ζωή, ενώ ευκαιρίες θα δώσει και για διασκέδαση και παιχνίδι. Αρκετές δημιουργικές ιδέες. Επαφές για επιχειρηματικά project. Καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Δίδυμοι

Μια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι το τέλος Αυγούστου είναι πιθανό να φέρει μετακομίσεις, συμβόλαια και συζητήσεις για τα παραπάνω θέματα. Καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας. Η σκέψη σας θα εστιαστεί αρκετά στο παρελθόν. Πιθανά ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Καρκίνος

Σε μια επικοινωνιακή και ζωηρή περίοδο σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι το τέλος Αυγούστου θα φέρει πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, άφθονη κουβεντούλα, αλλά και πολλές επίσης βόλτες, μετακινήσεις, ταξιδάκια. Πιθανά συμβόλαια και συμφωνίες. Αρκετές ιδέες. Γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Μαθήματα, σεμινάρια. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Λέων

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα και μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα, μια περίοδος που μπορεί να τακτοποιήσετε διάφορες πληρωμές ή αγοραπωλησίες, ενώ θα είναι κι εποχή συζητήσεων και συμφωνιών. Η σκέψη και οι συζητήσεις θα εστιαστούν αρκετά και σε θέματα αξιών και ασφάλειας.

Παρθένος

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο επικοινωνιακός Ερμής, και θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή και κινητική τη ζωή σας μέχρι το τέλος Αυγούστου, μια περίοδος με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και φυσικά κουβεντούλα. Πολλές επίσης μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Ξεκίνημα νέων μαθημάτων και σεμιναρίων, ή μπορεί να παίρνετε αποφάσεις για εκπαιδευτικά θέματα. Ιδέες, συζητήσεις, συμφωνίες.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι το τέλος Αυγούστου, θα σας ωθήσει να κλείσετε διάφορα θέματα, γραφειοκρατικά ή άλλα, και να ολοκληρώσετε κύκλους σε ψυχολογικό ή πρακτικό επίπεδο. Προσέξτε τη φαντασία σας και τις αυταπάτες. Κρυφές συναντήσεις, παρασκήνια. Πιθανά μηνύματα στα όνειρα. Σκέψεις απ’ το παρελθόν, “φαντάσματα” του νου.

Σκορπιός

Καινούργιους αλλά και παλιούς φίλους θα φέρει στη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι το τέλος Αυγούστου θα δώσει την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις με τις παρέες σας, αλλά και για ομαδικές δραστηριότητες και ενασχόληση με συλλόγους. Ενασχόληση επίσης με το διαδίκτυο και τα social media. Σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.

Τοξότης

Κινητικότητα στα επαγγελματικά θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ’ τον Παρθένο μέχρι το τέλος Αυγούστου, μια περίοδος με γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Θα έχετε επίσης αρκετές ιδέες. Μια εποχή που θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό και θα μπορέσετε να αναδείξετε τη δουλειά σας. Χρειάζεται ωστόσο σοβαρότητα, γιατί αναμένονται κριτικές.

Αιγόκερως

Διαύγεια νου και μεγαλύτερο αίσθημα πνευματικής ελευθερίας θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ’ την Παρθένο έως το τέλος Αυγούστου, μια περίοδος επίσης με αρκετά ταξίδια και περιπέτειες. Η σκέψη σας θα εστιαστεί αρκετά σε θέματα εκπαίδευσης και φιλοσοφίας. Ευκαιρία για συγγραφή και μελέτη. Επαφές με το εξωτερικό. Τακτοποίηση νομικών θεμάτων.

Υδροχόος

Επικοινωνιακά λίγο πιο εσωστρεφείς θα σας κάνει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος τώρα μέχρι το τέλος Αυγούστου θα στρέψει τη σκέψη σας περισσότερο προς τα μέσα. Καλή εποχή για ψυχανάλυση κι έρευνα. Προσέξτε όμως τις εμμονές και τη καχυποψία. Συζητήσεις, συμφωνίες ή τακτοποίηση θεμάτων οικονομικών, επενδύσεων, εφορίας, διατροφής, κληρονομικών κλπ.

Ιχθύες

Αρκετά κοινωνική θα κάνει τη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι το τέλος Αυγούστου θα φέρει πολλές γνωριμίες, συναντήσεις αλλά και την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η σκέψη σας θα είναι περισσότερο εστιασμένη στο σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά, και στο πώς να κρατάτε καλές ισορροπίες.

πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being