Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Τρεις μεταγραφές για την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

Ποδόσφαιρο: Τρεις μεταγραφές για την Αθλ...

Οι παίκτες την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με την ομάδα του "Αστέρα" Τέμενης

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, ανακοίνωσε την προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας, τριών νέων παικτών. Πρόκειται για τον Δημήτριο Καλαμαρά 22 ετών που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, τον Διονύσιο Καλαμαρά 22 ετών που επίσης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και τον 27χρονο αμυντικό Ιωάννη Φάκο.

Οι τρεις παίκτες, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με την ομάδα του "Αστέρα" Τέμενης, βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της Α.Ε.Καλαβρύτων όπου τους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ομάδας Τάκης Βαρβιτσιώτης,  ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδάτος, ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμιος Φλογεράς, ο Έφορος Παναγιώτης Χαμακιώτης και ο Ταμίας Παναγιώτης Λιακόπουλος.

Τα νέα αποκτήματα, της Α.Ε.Κ. δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την ένταξή τους στην μεγάλη οικογένεια των Καλαβρύτων και οτι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της.

Με την προσθήκη των νέων μεταγραφών η ομάδα ολοκληρώνει, εκτός απροόπτου, το μεταγραφικό της σχεδιασμό με απόλυτη επιτυχία, με γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, που σκοπό έχουν την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και με γερές βάσεις ομάδας.

Την σκυτάλη θα πάρει σε λίγες εβδομάδες (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση) ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Βλάχος ο οποίος θα ξεκινήσει την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports