Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NAVY BLUE ΚΑΙ ROYAL BLUE ΚΑΙ ΟΛΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΕΞΙΟΝ DIOR ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΙΖΟΝ

NAVY BLUE ΚΑΙ ROYAL BLUE ΚΑΙ ΟΛΗ ΧΕΙΜΕΡΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mπλε έφοδος στη ντουλάπα

Η αγαπημένη μπλε απόχρωση του αθάνατου μετρ της γαλλικής μόδας Christian Dior θα «ζωγραφίσει» όπως δείχνουν τα πράγματα το βεστιάριο του προσεχούς χειμώνα αποτελώντας κορυφαίο trend. Navy & Royal Blue δέσποσαν στη σχεδόν μονοχρωματική συλλογή του οίκου με απόφαση της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Gazia Ghiuri, η οποία επανέφερε το brand στην πρώτη γραμμή της ζήτησης. Μαζί με την μπλε παλέτα, νέες φόρμες και υλικά έχουν ξετρελάνει στυλίστες και ειδικούς που υποκλίνονται δεόντως στη σχετική καμπάνια fall-winter 2017-2018.

Eχουμε και λέμε: Δείτε το μπλε ως το απόλυτο must της νέας σαιζόν, κάτι σαν το νέο μαύρο για πρωί και βράδυ. Ο οίκος Dior προτείνει επίσης να μη φοβηθούμε το «ασορτί» τζιν σε άνω και κάτω ένδυση μαζί, να επενδύσουμε σε μπλε καρό πανοφώρια και κάπες, να συνδυάσουμε ογκώδη πλεκτά πουλόβερ με τούλινες φούστες γεμάτες φρου-φρου και κεντήματα. Επίσης να επενδύσουμε σε βελούδινα φούτερ, σε μεσάτα μικροσκοπικά σακάκια συνδυασμένα με φαρδιές φούστες και να συνεχίσουμε να φοράμε το βράδυ στολισμένες διαφάνειες. Φετίχ της όλης πρότασης ο δερμάτινος μπερές.

Όπως θα σας παρουσιάσουμε αργότερα εν όψει φθινοπώρου, η επιρροή του οίκου Dior θα έχει να ανταγωνιστεί το ντύσιμο «γραφείου» (με μίνιμαλ κοστούμια και ταγιέρ που είχαμε ξεχάσει) πολλά λεοπάρ, φοκλορικά λουλούδια, πουά, φαντεζί γούνες και τεχνολογικά ασημένια σε ανατρεπτικά τολμηρά «παντρέματα». "Προμηνύεται "χαμός" και με τις νέες μπότες με έμπνευση τη Saint Laurent εκδοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View