Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ERDEM X H&M: H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ERDEM X H&M: H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ρομάντζο προσιτό

Σε όλα τα διεθνή fashion media πρωταγωνιστεί η είδηση της συνεργασίας του δημοφιλούς σουηδικού κολοσσού προσιτής ένδυσης H&M με τον βρετανικό, νεορομαντικό οίκο Erdem το ερχόμενο φθινόπωρο. Ο τουρκολονδρέζος σχεδιαστής «μας κατέπληξε με το όραμά του από την πρώτη στιγμή» ανακοίνωσε η Ann-Sofie Johansson, H&M Creative Advisor, προσθέτοντας πως «έπλασε έναν κόσμο ομορφιάς, χάρης και κομψότητας με κομμάτια που μπορείς να φοράς μια ολόκληρη ζωή».

Θυμίζουμε πως τα καταστήματα H&M έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια τις λεγόμενες capsule collections με τη σφραγίδα διάσημων designers. Οι σειρές στις οποίες συνεργάστηκαν οι οίκοι Lanvin, Versace, Balmain, Kenzo κ.α. παλιότερα,  έκαναν θραύση δημιουργώντας απίστευτες «ουρές» στο εξωτερικό και στην Αθήνα. Για τη νέα σύμπραξη ετοίμασε ήδη φιλμάκι προώθησης ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ «Moulin Rouge» Μπαζ Λέρμαν ο οποίος έχει συνεργαστεί και με τον οίκο Chanel. Όπως ανακοινώθηκε τα ρούχα θα διατεθούν από τις 2 Νοεμβρίου στα μεγαλύτερα καταστήματα H&M της υφηλίου καθώς και online.

 

O Erdem Moralioglu με τις τουρκικές ρίζες, γεννήθηκε στον Καναδά και μετακόμισε στο Λονδίνο το 2000 για σπουδές στο Royal College of Art.Την τελευταία δεκαετία δεν προλαβαίνει να συλλέγει βραβεία για τις δημιουργίες του ενώ όλο και περισσότερες σταρ και κορυφαίες κοκέτες της υφηλίου φορούν ρούχα του.

Τα ονομαστά καταστήματα Barneys New York, Bergdorf Goodman, Lane Crawford, Colette, Dover Street Market, Selfridges and Harvey Nich λανσάρουν με επιτυχία τις συλλογές του ενώ το 2015 άνοιξε το πρώτο του «κάθετο» χώρο στο Mayfair του Λονδίνου. Κέιτ Μπλάνσετ, Εμμα Γουότσον, Τζουλιάν Μουρ, Κίρα Νάιτλι, Aλέξα Tσανγκ, Κέιτ Μίντλετον Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέσικα Τσαστέιν αναδεικνύουν συχνά τη δουλειά του στο κόκκινο χαλί. Σήμα κατατεθέν του τα άνθινα εμπριμέ, οι στολισμένες δαντέλες, ο βικτωριανός διάκοσμος, τα μπροκάρ, τα βελούδα, τα ντεβορέ.

Δείτε το βίντεο των H& M και προτάσεις από την χειμερινή του πασαρέλα και την pre-fall καμπάνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View