Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Για μπάνιο με καλσόν, φόρμες και μακρυμάνικα για να αντιμετωπίσουν τις ... τσούχτρες!

Πάτρα:Για μπάνιο με καλσόν, φόρμες και μ...

Κι όμως συνέβη χθες στον Καστελόκαμπο

Η ταλαιπωρία των λουομένων της ευρύτερης περιοχής από την παρουσία των μεδουσών που έχουν γεμισει τα νερά του Κορινθιακού και Πατραϊκού είναι καθημερινή από τον Ιούνιο κι όλας.

Πολλοί κυρίως στις ανατολικές περιοχές, όπως το Ρίο, ο Καστελόκαμπος και η Πλάζ έχουν αναγάγει σε... επιστήμη το ... ψάρεμα της τσούχτρας με κάθε μέσο, από απόχη και κουβαδάκι μέχρι... σαγιονάρα!

Το περιστατικό όμως που διηγούνται κάτοικοι του Καστελόκαμπου στο facebook για τον τρόπο που ορισμένοι βρήκαν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο και να κάνουν με άνεση το μπάνιο τους ξεπερνά κάθε φαντασία!

Παρέες νεαρών, αγοριών και κοριτσιών, κατέφθασαν χθες στην παραλία Καστελοκάμπου με περιβολή που μάλλον θύμιζε... απόκριες κι όχι κατακαλόκαιρο!Καλσόν, μπλούζα με μακρύ μανίκι και ... μαγιό από πάνω για τα κορίτσια, μακριά φόρμα για τα αγόρια. Έτσι κατάφεραν να μπουν στη θαλασσα και να... απολαύσουν το μπάνιο τους, προκαλώντας σίγουρα αρκετό γέλιο στους υπόλοιπους λουόμενους που ίσως και να... ζήλεψαν αν δεν είχαν πάρει τα αντίστοιχα δικά τους μέτρα αυτοπροστασίας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις