Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περίπου 30.000 λουόμενοι στα δυτικά παράλια της Αχαΐας το Σαββατοκύριακο για να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα

Περίπου 30.000 λουόμενοι στα δυτικά παρά...

Μικροπροβλήματα υδροδότησης σε μεμονωμένες περιπτώσεις

Περίπου 30.000 λουόμενους φιλοξένησαν τα παράλια της Δυτικής Αχαϊας το Σαββατοκύριακο του έντονου καύσωνα με το θερμόμετρο στο κέντρο της Κάτω Αχαϊας να δείχνει 42 βαθμούς κελσίου! Σύμφωνα με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Δυτικής Αχαϊας παρά τον όγκο των επισκεπτών, την υπερβολική κατανάλωση νερού στο παραλιακό μέτωπο και τις υψηλές θερμοκρασίες παρουσιάστηκαν ελάχιστα προβλήματα και μόνο σε κάποιες μεμονωμένες  περιπτώσεις και για κάποιες ώρες υπήρξε πτώση της πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: Επειδή η παραμικρή ποσότητα του νερού έχει την δική της αξία θέλουμε να επιστήσουμε για ακόμη μια φορά την προσοχή στους δημότες για ορθολογική χρήση του νερού χωρίς σπατάλες.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές, να αποφεύγουν τις ώρες αιχμής, δραστηριότητες όπως :  ποτίσματα κήπων, πλύσιμο αυτοκίνητων κ.τ.λ. προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην ομαλή υδροδότηση των Δημοτικών Διαμερισμάτων  και στην κάλυψη βασικών αναγκών του πληθυσμού για οικιακή χρήση ( υγιεινή , πόση κ.τ.λ.).

Σήμερα που η λειψυδρία αποτελεί όχι μόνο πηγή ανησυχίας, αλλά και υπαρκτή απειλή,  κύριο μέλημά της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. είναι  η συνεχής και αδιάλειπτη τροφοδοσία της πόλης της Κάτω Αχαΐας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου με πόσιμο νερό.

Η κοπιαστική  και καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. για την σωστή διαχείριση του νερού είναι υπόθεση όλων μας.

Ξημεροβραδιάζονται στις παραλίες - Πολύ ζέστη και σήμερα στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις