Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τρίτη η Εθνική γυναικών στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε

Πόλο: Τρίτη η Εθνική γυναικών στο τουρνο...

Στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκε με 9-8 από την Ιταλία

Την τρίτη θέση στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε κατέλαβε η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών. Στο τελευταίο της παιχνίδι η Εθνική ηττήθηκε με 9-8 από την Ιταλία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ένα κακό δεύτερο οκτάλεπτο, όταν το 2-2 της πρώτης περιόδου μετατράπηκε σε 6-2 στη λήξη του ημιχρόνου.

Μάλιστα στις αρχές της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε μέχρι και στα 5 γκολ (7-2), όμως η Εθνική μας ομάδα απάντησε με σερί 3-0 και βρέθηκε πίσω με 7-5 με τη συμπλήρωση 24 λεπτών αγώνα.

Στην τελευταία περίοδο η Ιταλία κατάφερε να διατηρεί το προβάδισμα των δύο γκολ, με την Εθνική μας να μειώνει για πρώτη φορά τη διαφορά στην ελάχιστή τιμή της (9-8), 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Στον αγώνα εκτός της Χριστίνας Τσουκαλά δεν αγωνίστηκε λόγω ασθένειας και η Άλκηστις Αβραμίδου. Στη θέση της τερματοφύλακα αγωνίστηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-0, 1-3, 2-3

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Κότσια, Διαμαντοπούλου Β. , Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χρ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Ήττα για την Εθνική γυναικών στην δεύτερη μέρα του τουρνουά του Πορτουγκαλέτε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports