Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΒΡΑΔΙΑ ASCOT ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΕΛΕΝΗ ΖΥΓΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

ΒΡΑΔΙΑ ASCOT  ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Charms ιπποδρομιών και θεαματικά καπέλα

Η Links of London, τo γνωστό brand βρετανικών κοσμημάτων που ανήκει στον ελληνικό όμιλο Folli Follie, έγινε ο επίσημος σχεδιαστής κοσμημάτων των διάσημων ιπποδρομιών Ascot στο Λονδίνο και το γιόρτασε στον κήπο του ιστορικού σπιτιού της βρετανίδας πρέσβειρας στην Αθήνα (οδός Λουκιανού) με μεγάλα καπέλα και την παρουσίαση της ομώνυμης συλλογής με μπότες ιππασίας, τρόπαια και πέταλα σε ροζ και κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων. Από το γεγονός δεν έλειψε βέβαια η λαμπερή πατρινή Ελένη Ζυγουράκη Regional Manager Greece της Links of London. Η κ. Ζυγουράκη ζει από τα γυμνασιακά της χρόνια στην πρωτεύουσα και πέραν της επαγγελματικής της δράσης, έχει συνδεθεί και με αθλητικές συναντήσεις όπως το Ladies Run.

 

Ολες οι καλεσμένες φόρεσαν θεαματικά καπέλα της ενδυματολόγου Εβελιν Σιούπη, ενταγμένες στο πνεύμα της εκδήλωσης. Οι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Αλεξανιάν, οι σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, η  πρωταθλήτρια ιππασίας Ζέτα Φούντα, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δημοσιογράφοι μόδας ήταν εκεί μεταξύ άλλων. Προσφέρθηκαν το επίσημο ποτό του Ascot, Royal Ascot Blush, καθώς και ο αφρώδης οίνος BiancoNero και άπαντες θαύμασαν την Ascot Collection με τα νέα σχέδια των iconic συλλογών Sweetie, Narrative και Diamond Essentials, σε συνδυασμό με μία συλλογή από charms που αποτυπώνουν το εορταστικό πνεύμα και την γεμάτη χρώματα ατμόσφαιρα των αγώνων. Ειδικά η σειρά Diamond Essentials Horseshoe είναι μοναδικά διακοσμημένη με λαμπερά διαμάντια, που αναδεικνύουν το μοτίφ horseshoe. H συλλογή περιλαμβάνει κολιέ, βραχιόλια, ένα statement cuff, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

Θυμίζουμε πως οι βασιλικές βρετανικές ιπποδρομίες είναι ένα διεθνές, ετήσιο ραντεβού για τους λάτρεις καθαρόαιμων αλόγων, εκκεντρικών καπέλων και της βασιλικής οικογένειας. Τις ημέρες που η 91χρονη βασίλισσα έκανε τη φετινή εμφάνισή της στο Royal Ascot –φορώντας κίτρινα, φούξια και σκούρα ροζ σύνολα με ασορτί καπέλα– η Links of London κάλεσε τα ελληνικά ΜΜΕ, στην κατοικία της Βρετανής πρέσβειρας στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ. Tα Links of London καθιερώθηκαν διεθνώς με βραχιόλια «φιλίας» και charm bracelets. Το 2008, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον ελληνικό όμιλο Folli Follie και το 2014 έγινε ο επίσημος χορηγός κοσμημάτων στο τουρνουά τένις του Γουίμπλετον. Σήμερα επισφράγισε τη νέα πενταετή της συνεργασία ως Επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων του Ascot και του Royal Ascot,

 

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που φιλοξενούμε σήμερα την εκδήλωση αυτή, σηματοδοτώντας μία πολύ σημαντική συνεργασία της Links of London -του βραβευμένου αυτού Βρετανικού brand κοσμημάτων και δώρων- με τις βασιλικές ιπποδρομίες Ascot και Royal Ascot ως Επίσημος Συνεργάτης,  μέσα από μία ειδικά σχεδιασμένη συλλογή κοσμημάτων, που μπορείτε να θαυμάσετε όλοι στις προθήκες γύρω από την οικία. Εύχομαι στη Links of London κάθε επιτυχία στο νέο και ενδιαφέρον της εγχείρημα!», δήλωσε η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα,  Kate Smith.

 

«Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοσή της με τα αθλητικά δρώμενα του Ηνωμένου Βασιλείου, η Links of London επιλέγει το Ascot & Royal Ascot για τα επόμενα 5 χρόνια. Τα εμβληματικά σύμβολα των βασιλικών ιπποδρομιών διακοσμούν πλέον τα μοναδικά κοσμήματα της συλλογής Ascot.», δήλωσε σχετικά η «δική μας» Ελένη Ζυγουράκη, Regional Manager Greece, Links of London.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View