Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συμβουλές για ένα καλλίγραμμο σώμα για το καλοκαίρι

Συμβουλές για ένα καλλίγραμμο σώμα για τ...

Ο στόχος μας με αυτό το post είναι να σας δώσουμε αρκετές πληροφορίες για να ετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις βουτιές στη θάλασσα

Ο στόχος μας με αυτό το post είναι να σας δώσουμε αρκετές πληροφορίες για να ετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις βουτιές στη θάλασσα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε τώρα ή πόσο λίγο ή πολύ γνωρίζετε για την άσκηση ή τη διατροφή. Έτσι, παρακάτω θα δείτε πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης, μια δίαιτα, ασκήσεις που πρέπει να κάνετε, τρόπους για να αυξήσετε την ένταση και το μεταβολισμό σας, τα τρόφιμα που πρέπει να φάτε και πότε να τα καταναλώσετε για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ας ξεκινήσουμε με τη διατροφή σας, η οποία θα αποφέρει αποτελέσματα εφ 'όσον κάνετε υγιεινές επιλογές τροφίμων, αλλά αν θέλετε να δείτε γρηγορότερα αποτελέσματα, θα πρέπει να μετράτε (δυστυχώς) τις θερμίδες τακτικά. Το ρύζι και οι πατάτες θα πρέπει να αποτελούν σημαντικό μέρος οποιασδήποτε δίαιτας στο χτίσιμο μυών και στην απώλεια λίπους. Τα πράσινα λαχανικά δεν υπολογίζονται ως υδατάνθρακες και μπορείτε να τα φάτε μεγάλες ποσότητες χωρίς συνέπειες. Μια ωραία και γρήγορη συνταγή θα μπορούσε να είναι η ανάμειξη 1/2 φλιτζανιού γιαουρτιού,, 2 κουταλιές της σούπας κίτρινη μουστάρδα, 1/2 κουτ. σούπας μέλι και 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού. Αυτό είναι 12 γραμμάρια πρωτεΐνης και οκτώ γραμμάρια υδατανθράκων. Μαζί με ένα ποτήρι από την μεγάλη ποικιλία ελληνικών κόκκινων κρασιών ή λευκών κρασιών μπορεί να ικανοποιήσει την οποιαδήποτε λιγούρα σας.

 

Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος της απώλειας λίπους θα προέλθει από τη διατροφή σας, αλλά και από την σωματική δραστηριότητα. Η φυσική δραστηριότητα όπως το περπάτημα μπορεί να αντιπροσωπεύει το 20% της απώλειας λίπους σας. Περπατήστε για να κάνετε τις δουλειές σας, ή κάντε πεζοπορία τα Σαββατοκύριακα. Αυτός ο τύπος άτυπης δραστηριότητας χαμηλής έντασης μπορεί να σας προσφέρει πολλά από τα ίδια πλεονεκτήματα με τον παραδοσιακό τρόπο άσκησης. Αν κάνετε έντονη άσκηση καλό είναι να πάρετε και κάποια συμπληρώματα διατροφής καθώς ο οργανισμός σας θα έχει μεγαλύτερη ανάγκη απο «καύσιμα».

 

Επομένως, ξεκινήστε μια ισορροπημένη διατροφή και μια συστηματική άσκηση για να είστε έτοιμη να κάνετε τις βουτιές σας.

 

Lithos Digital

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά