Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΑΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ DOLCE E GABBANA

ΜΑΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΙΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ιταλικός νότος και γονίδια από «τζάκι»

Φωτογράφιση στον ιταλικό Νότο, στο γραφικό Παλέρμο έκαναν οι Dolce e Gabbana την περασμένη Τετάρτη αφιερώνοντας τη νέα τους καμπάνια σε φρέσκα πρόσωπα, δηλαδή νέα κορίτσια από «τζάκι» με μεγάλη επιρροή στα social media και αδιαμφισβήτητο προσωπικό στυλ. Για δεύτερη φορά μετά το τελευταίο τους μιλανέζικο σόου, επέλεξαν για μούσα τους την 20χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία η οποία ζει και σπουδάζει στη Νέα Υόρκη.

Μαζί με την έτερη «γαλαζοαίματη» λαίδη Αμέλια Γουίνσορ και τις κόρες των ηθοποιών Αντι Γκαρσία και Τζέιμι Φοξ, τα κορίτσια πόζαραν με νεγκλιζέ τοπ, μπροκάρ μπούστα, ολοκέντητες μπότες, θηλυκά μπολερό, λεοπάρ τζάκετ εν όψει του προσεχούς χειμώνα. Φόντο οι δρόμοι, τα καφέ και η υπαίθρια αγορά του Παλέρμο. Το διάσημο ιταλικό brand, μετά τον οίκο Chanel που έστρεψε το ενδιαφέρον στη νέα γενιά με τα παιδιά των Γουίλ Σμιθ και Τζόνι Ντεπ, στηρίζει κι αυτό τις δημοφιλείς εκπροσώπους μιας «χρυσής» νεολαίας του τζετ σετ κι ας μην διαθέτουν το ύψος και το σωματότυπο των μοντέλων. Η Μαρία Ολυμπία κοιτάζει το φακό με αυτοπεποίθηση μετά το ντεμπούτο της στην πασαρέλα των Dolce e Gabbana με τα αντίστοιχα ρούχα της επόμενης σαιζόν. Εννοείται πως την ωραιότερη φωτογραφία της ανέβασε στο διαδίκτυο και η υπέρκομψη μαμά της Μαρί Σαντάλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View