Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το μοναδικό παιχνιδοσχολείο της πόλης ετοιμάζει το πιο ξεχωριστό Καλοκαίρι για τα παιδιά

Το μοναδικό παιχνιδοσχολείο της πόλης ετ...

Δημιουργικά καλοκαιρινά προγράμματα

Μετά το περσινό και τόσο επιτυχημένο Summer Camp που λάτρεψαν γονείς και παιδιά είναι και πάλι όλα έτοιμα, στο myPlayschool. Με πολύ μεράκι, κέφι, ποιότητα και πρωτοτυπία, τα πιο δημιουργικά καλοκαιρινά προγράμματα  θα κάνουν και αυτό το καλοκαίρι των παιδιών αξέχαστο!

Οι θεματικές ενότητες που θα επεξεργαστούν στο “Myplayschool” καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο των αναπτυξιακών αναγκών των παιδιών κι απασχολούν το παιδί όχι ως χώρος φύλαξης, αλλά ως ένα Κέντρο Παιχνιδιού  ,Ψυχαγωγίας και Δημιουργικής Απασχόλησης. Οι βιωματικές προσεγγίσεις, η ποικιλία των θεμάτων κι οι καταρτισμένοι συνεργάτες με τις σύγχρονες μεθόδους τους, κάνουν το "Myplayschool” έναν μαγικό παράδεισο για τα παιδιά, αφού ακόμα και η θέση του χώρου συμβάλλει απόλυτα προς αυτό. Η απέραντη θέα στη θάλασσα, η ησυχία και το πράσινο συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό!

Τα καθημερινά πρωινά τμήματα του καλοκαιρινού προγράμματος από τις 08:00πμ-15:00μμέχουν ως στόχο να ταξιδέψουμε στο φεγγάρι και να μάθουμε τα πάντα γύρω από τους πλανήτες, να γίνουμε αρχαιολόγοι και να γνωρίσουμε χώρες με έντονες κουλτούρες, να γίνουμε σκηνοθέτες και να μάθουμε για τον κινηματογράφο, να γίνουμε μάγειρες  φτιάχνοντας γεύσεις που αγαπούν τα παιδιά, να απελευθερωθούμε  στο χορό , στη μουσική και στο θέατρο , να μάθουμε και για την υγιεινή των δοντιών μας . Όλα αυτά μέσα από  βιωματικές πρωτότυπες δράσεις και φυσικά πολύ παιχνίδι.

Τα αυθεντικά προγράμματα του "Myplayschool” που είναι βασισμένα σε πρωτότυπες ιδέες του ανθρώπινου δυναμικού που απαρτίζει την ομάδα του έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των παιδιών που ενθουσιάζονται με κάθε δράση του παιχνιδοσχολείου.

Όταν μπει κάποιος στο “Myplayschool” χαμογελά, κι όταν φεύγει λάμπει από ευτυχία και δημιουργία! Δεν είναι τυχαίο ..έχει ανεβάσει τον πήχη απασχόλησης των παιδιών πολύ ψηλααα..

 

Φυσικά ο χώρος διατίθεται και για τα πιο όμορφα παιδικά πάρτυ στον υπέροχο κήπο του...

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στα τηλ. 26140032286932519629

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά