Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ g86 ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΟΔΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ GRADUATE PANSIK SHOW

ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ g86 ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O Πάρης και ο Αλέξης είναι ήδη «αλλού»

Με μεγάλη χαρά θαυμάσαμε την ξεχωριστή αισθητική και την εμβληματική κατασκευαστική πρωτοπορία του πολυσυζητημένου γκρουπ του Πατρινού Καρναβαλιού g86 των συμπολιτών μας Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωγιόπουλου στο άκρως εντυπωσιακό σόου των αποφοίτων της ονομαστής σχολής Pansik της Αθήνας, στους υπαίθριους χώρους του πελώριου οικοδομήματος της Κάντζας (που ανήκε στον αλλοτινό όμιλο του Λάκη Γαβαλά). Στοιχεία που μας θύμισαν τις μεταμφιέσεις «Μedusa», «Cubius», «Zodiac», οι οποίες είχαν θαμπώσει άπαντες στους δρόμους της αποκριάτικης Πάτρας παρουσιάστηκαν σε νέες «βερσιόν» ως φουτουριστικά αξεσουάρ της επίδειξης και ασυζητητί «έκλεψαν την παράσταση».

 

Το πλήρωμα που πλέον εγκατέλειψε τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού για να αφοσιωθεί στο θέατρο δρόμου πανελλήνιας και διεθνούς απήχησης (και φέτος βγήκε τελευταίο ως «τιμωρημένο» δημιουργώντας σάλο στην πόλη μας), όπως φαίνεται έχει ήδη βρει κι άλλες δημιουργικές διεξόδους που θα το καθιερώσουν στην ευρύτερη αγορά του θεάματος. Η Αθήνα του fashion design είναι μόνο η αρχή.

Τα μοντέλα της Pansik στην επίδειξη με τίτλο «Move» ανέδειξαν τα ρούχα των αποφοίτων μαζί με φαντασμαγορικά headpieces σαν «σκάφανδρα» φαντασίας με μεταλλικά και πλαστικά πλέγματα, καλώδια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, περίεργα κρινολίνα κι επιθετικές επωμίδες, καθώς το g86 «είδε» την εκδήλωση ως απόκοσμο, μελλοντολογικό παραμύθι σε μαύρο-άσπρο. Θυμίζουμε πως η Pansik είναι ένα πολύ σεβαστό όνομα στο χώρο, καθώς από το 1977 παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη μόδα (σχεδιασμός ρούχων κι αξεσουάρ, επιμέλεια βιτρίνας, media, marketing κ.α. ) Οι σπουδαστές της φέτος κλήθηκαν να φτιάξουν capsule collections που να αντικατοπτρίζουν ψευδαίσθηση, ροή, κίνηση, πλαστικότητα.

 

 

Όπως ανακοίνωσε η σχολή «πρωταγωνιστικό και ξεχωριστό ρόλο είχαν οι ιδιότυπες  δημιουργίες των g86 CARNIVART». Το event ήταν σίγουρα μια καταπληκτική διαφήμιση γνωριμίας με τους επικεφαλής της χαρισματικής πατρινής ομάδας  αφού παρευρέθηκε πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του design, της μόδας και των τεχνών. Μεταξύ άλλων οι Βασίλης Ζούλιας, Yatzer (Κώστας Βογιατζής), Μάρα Δεσύπρη, Σωτήρης Γεωργίου, Ιωάννα Κουρμπέλα, Γιάννης Λάσκος και φυσικά, ο Λάκης Γαβαλάς ως συγκινημένος οικοδεσπότης του χώρου μαζί με τον ιδρυτή της Pansik, Θεόδωρο Παναγόπουλο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View