Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδίδονται οι νέες εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καλαβρούζας

Παραδίδονται οι νέες εγκαταστάσεις του Π...

Όπως και του Μικρού Πυροσβεστικού Πυροσβεστικού της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης»

Στα νέα ολοκαίνουργια κτίρια θα μετακομίσουν οι Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού κλιμακίου στην Ιόνια Οδό στην θέση Καλαβρούζα και του Μικρού Πυροσβεστικού Σταθμού της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης». Τα κτήρια αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2017.

Όπως ανέφερε στο aerasnews ο Διοικητής της Π.Υ Ναυπάκτου, Αντιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, στην οποία ανήκει διοικητικά και επιχειρησιακά το Π.Κ της Καλαβρούζας, έχει δύναμη 16 μόνιμων ατόμων σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα επί 24ωρου και διαθέτει 2 Πυροσβεστικά οχήματα.

Σύντομα αναμένεται να παραληφθούν τα δύο νέα ειδικά οχήματα υπηρεσίας αυτοκινητοδρόμων, ενώ μέχρι να παραδοθούν τα ειδικά οχήματα, το κλιμάκιο θα επανδρώνεται με ένα Πυροσβεστικό όχημα και με ένα δασικό( κατά την αντιπυρική περίοδο) που ανήκουν στην Π.Υ Ναυπάκτου.

Σε καινούργιες εγκαταστάσεις στην γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», θα μεταφερθεί ο Μικρός Πυροσβεστικός Σταθμός που υπάρχει στην γέφυρα, οι οποίες θα εγκαινιασθούν επίσημα στο τέλος του Ιούνη 2017, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mικρό πυροσβεστικό σταθμό απέκτησε η Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις