Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Αρκετά επικοινωνιακή και κινητική θα κάνει τη ζωή σας η διέλευση του Ερμή απ’ τους Διδύμους έως τις 21/6, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες, αλλά και με πολλές βόλτες και ταξιδάκια. Πιθανές συμφωνίες. Εποχή επίσης μάθησης, διαβάσματος, γραψίματος, σεμιναρίων, εξετάσεων – αρκετή νοητική διαύγεια. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ταύρος

Φεύγει απ’ το ζώδιό σας ο Ερμής, περνάτε συνολικά σε μια ήπια περίοδο, ενώ τώρα που μπαίνει στους Διδύμους θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά, έως τις 21/6, ένα διάστημα με διάφορες πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες. Ιδέες για νέα έσοδα. Η σκέψη σας θα εστιαστεί περισσότερο σε θέματα ασφάλειας και αξιών.

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας μόλις μπήκε ο επικοινωνιακός Ερμής, ο οποίος έως τις 21/6 θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή και ζωηρή τη ζωή σας, με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες. Εποχή επίσης με βόλτες και ταξιδάκια. Ακόμα, είναι περίοδος που πιθανόν να ξεκινάτε νέα μαθήματα και σεμινάρια. Αυξημένη νοητική διαύγεια, κάτι που ευνοεί εξετάσεις και μάθηση.

Καρκίνος

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 21/6, θα σας ωθήσει να κλείσετε διάφορα γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα και κύκλους. Μια εποχή που κάνετε απολογισμούς, ενώ είστε πιο εσωστρεφείς επικοινωνιακά. Προσέξτε τις αυταπάτες και την φαντασία σας. Παρασκηνιακές συναντήσεις. Πιθανά μηνύματα στα όνειρα.

Λέων

Ο Ερμής απ’ τους Διδύμους θα κάνει ζωηρή την κοινωνική και διαδικτυακή σας ζωή έως 21/6, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, και με νέες γνωριμίες, ενώ είναι πιθανές και συναντήσεις με ομάδες και συλλόγους. Πιθανά επίσης μαθήματα και σεμινάρια σε ομάδες, ή εναλλακτικά μαθήματα. Σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος

Κινητικότητα στα επαγγελματικά σας θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 21/6 θα δώσει τη δυνατότητα για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ έχετε και αρκετές ιδέες. Επίσης θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί με το κοινό και ίσως μιλήσετε δημοσίως και παρουσιάσετε τη δουλειά ή τον εαυτό σας. Ευαισθησία στη κριτική.

Ζυγός

Νοητική διαύγεια θα σας προσφέρει η διέλευση του Ερμή απ’ τους Διδύμους έως τις 21/6, ένα διάστημα καλό για μελέτη, για εξετάσεις αλλά και για συγγραφή. Πιθανά ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Συζητήσεις επίσης για θέματα νομικά. Ιδέες για σπουδές. Η σκέψη σας γίνεται πιο πλατιά και αισιόδοξη.

Σκορπιός

Μόλις άλλαξε ζώδιο ο Ερμής και θα φέρει μια κινητικότητα σε θέματα οικονομικά αλλά και κληρονομικά έως τις 21/6, μια περίοδος που μπορεί να συζητήσετε ή να τακτοποιήσετε ζητήματα δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, χορηγιών, διατροφής, κλπ – πιθανές συμφωνίες. Ο νους σας γίνεται πιο βαθύς, ψυχαναλυτικός και διερευνητικός στο διάστημα αυτό.

Τοξότης

Ιδιαίτερα κοινωνική θα κάνει τη ζωή σας η διέλευση του Ερμή απ’ τους Διδύμους έως τις  21/6, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείονται και νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά, και θα μιλάτε περισσότερο μαζί τους.

Αιγόκερως

Επαφές και κινητικότητα στον εργασιακό χώρο θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 21/6 θα δώσει την ευκαιρία για συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ έχετε και διάφορες ιδέες. Παράλληλα, θα είναι εποχή με ενημέρωση για θέματα υγείας και διατροφής, ή με συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση με λεπτομέρειες και με το νοικοκυριό.

Υδροχόος

Ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις αναμένεται να φέρει η διέλευση του Ερμή απ’ τους Διδύμους μέχρι τις 21/6, ένα διάστημα με αρκετές επίσης ευκαιρίες για διασκέδαση, αλλά και για παιχνίδι. Πολλές δημιουργικές ιδέες κι εμπνεύσεις. Νοητική διαύγεια. Καλύτερη επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Συζητήσεις για επιχειρηματικά και δημιουργικά project.

Ιχθύες

Κέντρο διερχομένων αναμένεται να κάνει το σπίτι σας ο Ερμής που αλλάζει ζώδιο και θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, έως τις 21/6, οπότε αναμένεται να σας επισκεφτούν γνωστοί και συγγενείς. Καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας. Πιθανές συμφωνίες και συζητήσεις για ακίνητα. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στο παρελθόν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being