Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς προαστιακό σήμερα και η Πάτρα λόγω 24ωρης απεργίας - Ζητήματα ασφάλειας θέτουν οι μηχανοδηγοί - ΗΧΗΤΙΚΟ

 Χωρίς προαστιακό σήμερα και η Πάτρα λόγ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Απεργιακή κινητοποίηση της ΠΕΠΕ

Χωρίς προαστιάκο θα μείνει την Πέμπτη και η Πάτρα αποτέλεσμα της απεργίας που έχει προκηρύξει το σωματείο των μηχανοδηγών. Το προσωπικό έλξης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά εκτός των άλλων, προσλήψεις ώστε να εργάζονται και να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα ρεπό τους.

Το thebest.gr μίλησε με τον πατρινό στην καταγωγή- αντιπρόεδρο του πανελλήνιου συνδικαλιστικού οργάνου των μηχανοδηγών, Αντώνη Παρασκευόπουλο.

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης έτσι όπως ονομάζεται το σωματείο των μηχανοδηγών προχωρά σήμερα σε 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο σήμερα.

Στην απεργία συμπεριλαμβάνονται και θα συμμετάσχουν και οι μηχανοδηγοί που εργάζονται στον προαστιακό και ως εκ τούτου θα μείνουν χωρίς δρομολόγια και οι κατά τόπους περιοχές που λειτουργούν για διαδρομές στα όρια των δήμων.

Κανονικά πάντως πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Τρίτη και την Τετάρτη 30 και 31 Μαΐου, μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων της ΠΕΠΕ που αρχικά εξέταζε την προοπτική τριήμερης απεργιακής κινητοποίησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις