Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα- ΣΥΡΙΖΑ: Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου – Η παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα- ΣΥΡΙΖΑ: Τα εγκαίνια του εκλογικού...

Ο χώρος που επιλέχθηκε για το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, βρίσκεται επί της οδού Κορίνθου 246

Το εκλογικό του κέντρο στην Πάτρα εγκαινίασε, απόψε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηυθύναν χαιρετισμούς οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης, Σπύρος Μολώνης, Αναστασία Σαπουνά, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Μάριος Αθανασίου και Νίκος Φαραντούρης, οι οποίοι και πρόβαλαν τα κύρια πολιτικά ζητήματα που τίθενται ψηλά στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις του κόμματος για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες καθώς και την Ευρωπαϊκή Πορεία της χώρας σε μια περίοδο διαρκών κρίσεων.

Τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές καλωσόρισαν ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Κόντης.

«Η πολιτική εκδήλωση των εγκαινίων θα σηματοδοτήσει την συσπείρωση των φίλων και των μελών του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών, δίνοντας το σύνθημα της ενότητας και της μάχης για κάθε ψήφο. Η Πάτρα και η δημοκρατική Αχαΐα θα μπει μπροστά και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία» όπως αναφέρει η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο χώρος που επιλέχθηκε για το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, βρίσκεται επί της οδού Κορίνθου 246 στην είσοδο προς την πλατεία Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις