Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ON COURT RIO TENNIS CLUB: ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ SUMMER CAMP ΑΘΛΗΣΗΣ, ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΠΟ 19/6

ON COURT RIO TENNIS CLUB: ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τένις και όχι μόνο

Για τέταρτη χρονιά θα συγκεντρώσει μέσα στο καλοκαίρι τους μικρούς του φίλους το πανοραμικό On Court Rio Tennis Club στο Πλατάνι. Υπόσχεται μέρες άθλησης , μάθησης και διασκέδασης με το που τελειώνουν τα σχολεία. Γιατί ακόμα και την περίοδο της ξεγνοιασιάς τα παιδιά διψούν για δράση!

 

Όπως μάθαμε, έχει  σχεδιαστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του On Court και με εγγύηση τα ονόματα των έμπειρων και γνωστών συμπολιτών εκπαιδευτών. Τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά με τένις, ρομποτική, θεατρικό και μουσικοκινητικό  παιχνίδι, ζωγραφική και κατασκευές από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου.

Στις επάλξεις του Summer Camp 2017 οι προπονητές τένις Νικόλας Αρβανιτάκης και Λευτέρης Κοτσώνης, η δασκάλα-παιδαγωγός Ανδριάνα Κουλιέρη, η καθηγήτρια ρομποτικής Πόπη Ζησιμοπούλου και η καθηγήτρια χορού Βίκυ Αγόρα. (Ετσι, οι γονείς δεν θα ανησυχούν μήπως υα παιδιά τους παραθερίσουν μπροστά στην τηλεόραση ή με ένα κινητό στο χέρι)

 

Πληροφορίες τηλ. 2610 911364 και 6972266237.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View