Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Έκλεψε" την παράσταση ο Νίκος Ηλιόπουλος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

"Έκλεψε" την παράσταση ο Νίκος...

Το "ευχαριστώ" του Πατρινού πρωταθλητή

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι κορυφαίος γυμναστής και το απέδειξε τόσο αγωνιστικά, όσο και με την όλη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του Γκαλά της γυμναστικής στην πλατεία Γεωργίου την Παρασκευή. Ο νεαρός διεθνής γυμναστής κέρδισε τις εντυπώσεις με τις γυμναστικές του ικανότητες, έδωσε συμβουλές στους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες, ενώ δεν αρνήθηκε το τέλος να φωτογραφηθεί με όλους όσους του το ζήτησαν.

Ο ίδιος με ανάρτηση του στο fb μιλά για το Γκαλά της πατραϊκής γυμναστικής. Όπως αναφέρει: "Νιώθω πολύ υπερήφανος που προέρχομαι απο τη πόλη με το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα, τα πιο φωτεινά μυαλά και τις πολύ ωραίες καινούργιες ιδέες. Συγχαρητήρια στον κ. Παυλάκη, στον κ.Τσοπάνογλου και στον κ. Στεφανόπουλο καθώς επίσης και στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη για την όμορφη διοργάνωση του πρώτου Ελληνικού outdoor Gymnastics Gala.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που τίμησαν με την συμμετοχή τους την διοργάνωση και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το κόσμο και το ζεστό χειροκρότημα του.! Thank you CITYFAB".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports