Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ: ME DOLCE E GABBANA ΣΕ ΚΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΟΡΜΙΝΑ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΜΕΤΑΛΙΖΕ

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ: ME DOLCE E GABBANA ΣΕ ΚΑΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μέρες ιταλικής alta moda

Στο επίκεντρο της προσοχής, χάρη στην αψεγάδιαστη κορμοστασιά, το ύψος, το αχέρωγο περπάτημά της και βέβαια την επώνυμη γκαρνταρόμπα της η 47χρονη σύζυγος του νέου πλανητάρχη, Μελάνια Τραμπ στην Ιταλία. Το πρώην μοντέλο περιηγήθηκε στην Κατάνια της Σικελίας και παρακολούθησε τη Φιλαρμονική Ορχήστρα La Scala στο αρχαίο ελληνικό θέατρο της Ταορμίνα επιλέγοντας αντιπροσωπευτικές και πανάκριβες δημιουργίες των ιταλών μόδιστρων Dolce e Gabbana.

Μετά το μαύρο ταγιέρ με τη δαντελένια μαντήλα του ίδιου brand κατά την επίσκεψή της στον Πάπα, η Μελάνια επένδυσε ξανά στο ντουέτο του μαξιμαλιστικού διακόσμου και της μεσογειακής, παραδοσιακής έμπνευσης. Τα φλας άστραψαν όταν έφθασε στην Κατάνια με μια εκπληκτική ζακέτα γεμάτη τρισδιάστατα πολύχρωμα λουλούδια, φορεμένη ανάριχτα, πάνω από στενό μπροκάρ φόρεμα με ασορτί γόβες. Το τσαντάκι της ήταν επίσης άνθινο και τα γυαλιά της μαύρα και πελώρια. Tα ξένα media μιλούν για ντύσιμο κόστους 50.000 δολαρίων. Με το γνώριμο χτένισμα και πολύ χαμογελαστή επισκέφθηκε το παλάτι Chierici μαζί με τις άλλες συζύγους των G7 και πόζαρε με το δήμαρχο και κατοίκους της περιοχής, πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Το βράδυ της Παρασκευής στη συναυλία της Ταορμίνα έφθασε χέρι- χέρι με το Ντόναλντ Τραμπ με ένα υπέρλαμπρο ασημένιο φόρεμα σε μακρύ μίντι μήκος και ολοκέντητες, ασημένιες γόβες. Χαιρετώντας τους Εμμανουέλ Μακρόν, Τζαστίν Τριντό και Ανγκελα Μέρκελ ήταν μια παρουσία πολύ διαφορετική από αυτές που συνηθίζονται σε τέτοια events. Η Daily Mail κοστολόγησε το φόρεμα στα 40.000 δολάρια και τα παπούτσια στα 945 δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View