Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σήμερα κάνει το κλίμα γλυκό και ομορφαίνει τη διάθεση και την εμφάνισή σας, κυρίως μέχρι το απόγευμα, ενώ περνάτε πιο ωραίες ώρες. Πιθανή και βελτίωση στα έσοδα, ή ωραίες αγορές. Ίντριγκες λίγο αργότερα. Το πρωί προσέξτε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις ή συμπεριφορές.

Ταύρος

Μαλακώνει την ψυχολογία σας σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, κυρίως μέχρι το απόγευμα, ενώ σας επιτρέπει να ξεκουραστείτε ή να ξεφύγετε από φασαρίες. Λίγο πιο μετά, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ορισμένες περιπλοκές. Το πρωί προσέξτε να μην είστε αμελείς με τις δουλειές σας, και αποφύγετε ακρότητες με τη διατροφή σας.

Δίδυμοι

Όμορφες στιγμές με τις παρέες σας σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης, κυρίως μέχρι το απόγευμα, ενώ ευνοείται η δικτύωση γενικά, η ενασχόληση με ομάδες και με το ίντερνετ. Βέβαια λίγο πιο μετά, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ορισμένα μπερδέματα ή ίντριγκες, τόσο με φίλους ή γνωστούς, όσο και γύρω από οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Με σχετικά ανέμελη διάθεση ξεκινά ή μέρα, όμως προσέξτε το πρωί να μην είστε επιπόλαιοι και αμελείς στις υποχρεώσεις σας. Η ευεργετική σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης βελτιώνει την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα, αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, έως το απόγευμα. Λίγο πιο μετά αναμένονται περιπλοκές σε επαγγελματικά και σχέσεις.

Λέων

Άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης μέχρι το απόγευμα να σας επιτρέπει να απολαύσετε τη ζωή, ενώ βελτιώνει και τα έσοδα. Λίγο πιο μετά, προσέξτε παρασκήνια και ίντριγκες στη δουλειά αλλά και σε χώρους σπουδών, ή γύρω από νομικά θέματα. Το πρωί φροντίστε να είστε πιο σαφείς στην επικοινωνία.

Παρθένος

Καλή για τα οικονομικά σας μέχρι το απόγευμα η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, προσφέρει μια ενίσχυση, ενώ είναι καλές ώρες για τακτοποίηση θεμάτων εφορίας, ασφαλειών, δανείων, συντάξεων, επενδύσεων, χορηγιών, διατροφής, κλπ. Λίγο πιο μετά χρειάζεται προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές. Το πρωί υπάρχει μια τάση για σπατάλες και για υπερβολές στις απολαύσεις.

Ζυγός

Ωραία κοινωνική ζωή κι ευχάριστες συναντήσεις σήμερα με την γλυκιά σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης, κυρίως μέχρι το απόγευμα, ενώ βελτιώνει σχέσεις και συνεργασίες. Καλές ώρες για συμφωνίες και συμβιβασμούς. Λίγο πιο μετά όμως, προσέξτε κάποιες περιπλοκές και ένα “βύθισμα” συναισθηματικό. Το πρωί, η αντίθεση Σελήνης-Δία σάς κάνει επιπόλαιους και αφελείς, αλλά προσφέρει ευδιαθεσία.

Σκορπιός

Ευχάριστη καθημερινότητα σήμερα με την ευεργετική σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης, η οποία μέχρι το απόγευμα κυρίως σάς επιτρέπει να απολαύσετε τη δουλειά σας και τα μικρά πράγματα της ζωής. Βελτιώνει τις εργασιακές συνθήκες. Λίγο πιο μετά, προσέξτε κριτικές και ίντριγκες. Το πρωί φροντίστε να μην κάνετε επιπόλαια πράγματα σε δουλειά και υγεία/διατροφή.

Τοξότης

Πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ, παιχνίδι, ωραίες δραστηριότητες αλλά και ελεύθερο χρόνο γενικά, έως και το απόγευμα. Ενασχόληση με τα παιδιά. Λίγο πιο μετά, προσέξτε περιπλοκές στα ερωτικά, τα οικονομικά και με τα παιδιά. Το πρωί φροντίστε να μην φερθείτε επιπόλαια.

Αιγόκερως

Γλυκαίνει την ψυχολογία σας σήμερα η ευεργετική σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, ενώ μέχρι το απόγευμα βελτιώνει και θέματα σπιτιού αλλά και τις οικογενειακές σχέσεις. Λίγο πιο μετά όμως, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα εφιστά τη προσοχή σε εμμονές και σε χειριστικές συμπεριφορές. Το πρωί επίσης προσέξτε ακρότητες, αφέλεια και να μην αμελήσετε υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Ωραίες συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα και γνωριμίες φέρνει σήμερα η ευεργετική σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, ενώ μαλακώνει το κλίμα στην επικοινωνία, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Λίγο πιο μετά, μπορεί να υπάρξουν κάποια παρασκήνια ή να ειπωθούν λόγια πικρά. Το πρωί προσέξτε την επιπόλαιη αντιμετώπιση διάφορων συναλλαγών, αλλά και θεμάτων σπουδών και νομικών.

Ιχθύες

Βελτιώνει τα έσοδά σας σήμερα η ευεργετική σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, ή μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Λίγο πιο μετά βέβαια, δεν αποκλείονται κάποιοι ανταγωνισμοί σε οικονομικά και φιλίες. Ωστόσο θα απολαύσετε τη ζωή και τις αισθήσεις σήμερα, αλλά το πρωί προσέξτε να μην το παρακάνετε με τις απολαύσεις, και με τις σπατάλες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being