Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αγώνες ρυθμικής σήμερα και αύριο στο "Δ. Τόφαλος"

Αγώνες ρυθμικής σήμερα και αύριο στο &qu...

Mεγάλη η συμμετοχή των πατρινών ομάδων

Αγώνες ρυθμικής γυμναστικής θα φιλοξενήσει σήμερα και αύριο το γυμναστήριο "Δ. Τόφαλος", όπου θα πάρουν μέρος και οι πατρινές ομάδες, στοχεύοντας στην πρόκριση. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας:

"Ο σχεδιασμός ανάπτυξης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στην τετραετία 2017-2020 έχει σαν βασικό στόχο την ποιοτική και αγωνιστική ανάπτυξη των αθλημάτων της Γυμναστικής σε περιφερειακό επίπεδο.

Στα πλαίσια των ενεργειών για την επίτευξη του στόχου αυτού η Ε.Γ.Ο. διοργανώνει αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην πόλη μας στο κλειστό «ΤΟΦΑΛΟΣ» (Αγώνες ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 20-21 Μαΐου 2017: Α΄προκριματική Φάση Γ΄-Δ΄ Κατηγοριών (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) Γ΄ περιφέρειας.

Τα αθλητικά σωματεία της περιφέρειας της ένωσης μας της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε (Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας) μας ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και η συμμετοχή τους έφθασε τα 17 με 140 αθλήτριες.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για την περιφέρεια μας και μαρτυρά την άνθιση του αθλήματος της ρυθμικής γυμναστικής. Η διοργάνωση αποκτά μεγάλη βαρύτητα και  η Ε.Γ.Ο. πλέον τον έχει καθιερώσει μόνιμα στην Πάτρα.

Οι αγώνες αυτοί δίνουν την ευκαιρία στις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της πόλης μας να γνωρίσουν το άθλημα της Ρυθμικής γυμναστικής.

Θα τους δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουν προγράμματα με στεφάνι, μπάλα, κορύνες σχοινάκι. Οι χορογραφίες περιλαμβάνουν δύσκολες ασκήσεις ευλυγισίας και χειρισμού των οργάνων που θα τις ενθουσιάσουν.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή, 119/05/17: 16:00 – 20:00 (προπονήσεις)

Σάββατο, 20/05/17: 10:30 – 20:10 (αγώνες)

Κυριακή, 21/05/17: 10:30 – 18:00 (αγώνες)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχώρισαν οι Πατρινοί στο τραμπολίνο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports