Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CANNES OPENING CEREMONY: ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ COUTURE, STYLE QUEEN Η ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ «ΡΙΧΤΗΚΕ» Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ON STAGE

CANNES OPENING CEREMONY: ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ COUTU...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Βεστιάριο ονείρων

Eνα εκπληκτικό couture show ήταν το κόκκινο χαλί στην τελετή έναρξης του 70ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το βράδυ της Τετάρτης. Τα πιο φαντασμαγορικά κοσμήματα και μαγευτικές τουαλέτες των σημαντικότερων οίκων μόδας της εποχής μας, απέφεραν μοναδικά στιγμιότυπα με φόντο την περίφημη παραλιακή με τους φοίνικες. Σας διαλέξαμε τα καλύτερα πλάνα των σταρ που πρωταγωνίστησαν, δίνοντας αίγλη στην ιστορική αυτή σινεφίλ διοργάνωση που συγκεντρώνει φέτος μεγάλους κινηματογραφιστές, συν το «δικό μας» Γιώργο Λάνθιμο. Όπως θα δείτε, η 19χρονη ηθοποιός Ελ Φάνινγκ έκλεψε την παράσταση με μεγαλοπρεπή ασημόλευκη δημιοργία Vivienne Westwood με ζωγραφιστή «ουρά» (που θύμισε όμως αντίστοιχο φόρεμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Met Gala).

Oμως ήταν και άλλες εμφανίσεις που σφράγισαν το γεγονός της επίσημης αφετηρίας του φεστιβάλ. Οι style experts σε Ευρώπη και Αμερική εγκωμιάζουν το αρχαιοελληνικό Chanel φόρεμα και το μακιγιάζ της Λίλι Ρόουζ Ντεπ και τις τουαλέτες –έργα τέχνης που διάλεξαν οι Τζέσικα Τσαστέιν (Alexander Mc Queen) και Τζουλιάν Μουρ (Givenchy).

Πολύ μοδάτη παρουσία με μίνι Saint Laurent έκανε η Ρόμπιν Ράιτ που «σκίζει» στο House of Cards. H Oύμα Θέρμαν φόρεσε μάξι Versace μοναδικής εφαρμογής και η Ναόμι Χάρις τυλίχτηκε σε πολύχρωμα «νέον» τούλια Gucci. Σαν κόκκινη πριγκίπισσα με αστραφτερή δημιουργία Zuhair Murad ήταν η πορτογαλλίδα τοπ μόντελ Σάρα Σαμπάιο. Οι γνωστές στάρλετ που αρέσκονται σε … αποκαλύψεις Μπέλα Χαντίντ και Εμιλι Ραταζκόβσκι τρέλαναν τους φωτογράφους με το συνήθη τρόπο τους, αλλά αδιάφορες στο ντύσιμο, με bystier και lingerie σατέν φορέματα που έχουμε ξαναδεί. Οι θεατές ζητωκραύγαζαν βεβαίως όχι μόνο τα ρούχα αλλά και αγαπημένα είδωλα του εκράν όπως ο Γουίλ Σμιθ και η Σούζαν Σάραντον.

ΤΟ ΦΙΛΙ-ΕΚΠΛΗΞΗ

Δεν ήταν η επιτροπή με πρόεδρο τον δημοφιλή ισπανό σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ που έκανε πάντως την έκπληξη του γκαλά. Η οικοδέσποινα της τελετής Μόνικα Μπελούτσι αιφνιδίασε το κοινό επί σκηνής φιλώντας με πάθος τον 38χρονο Γάλλο κωμικό ηθοποιό Αλεξ Λουτς επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της αξεπέραστα μοιραίας και καυτής σεξοβόμβας που την ακολουθεί ακόμα αλλά και τον πρόσφατο ρόλο της ως Bond girl. Η 52χρονη ιταλίδα σταρ μονοπώλησε επίσης το ενδιαφέρον με την τούλινη, ντραπέ τουαλέτα Dior, που επέλεξε με τη σφραγίδα της συμπατριώτισσάς της καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Grazia Chiouri.

H πρώτη πρεμιέρα ήταν της ταινίας «Les Fantômes d'Ismaël» (Τα φαντάσματα του Ισμαήλ), ενός γαλλικού κοινωνικού δράματος με πρωταγωνιστές τους Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματιέ Αμαλρίκ, Σαρλό Γκενσμπούρ. Σε σκηνοθεσία του Αρνό Ντεπλεσάν έχει ως ήρωα έναν σκηνοθέτη, ο οποίος έρχεται μετά από 21 χρόνια αντιμέτωπος με την αγαπημένη του, αναθερώντας τη ζωή του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View